deletedmom43191 flover0 ilk gebeligim 11 haftaydı koltukta ayaklarım havada yatarken kasiklarimda hissettim ikinci bebegimi hiçbir zaman hissetmedim 😔😔 ucuncu bebegimide 30 haftadan sonra hissettim
_moom flover0 16. Haftada balık gibi kaydığını hissediyordum 18 de tekmeleri dısardan görüyordum yattığım zaman parmağımla dokunup bekliyordum ve oraya minicik tekme atıyordu. Çok zayıftım ilk hamileliğimde onla alakalı bence
fatmaa51 deletedmom43191 aslında tam tersi oluyormuş herkeste ilk gebelik hissedilmiyormus ikinvi üçüncüler erken haftada hissediliyormus sizde neden öyle oldu acaba
kayrosmom Ben 16. Hafta gibiydi sanırım minik karın guruldaması gibiydi ama anladım bebek olduğunu daha sonrada minik minik başlayıp devasa boyutlara kadar ulaştı hareketleri 😂
susamannesi_ 16.haftamdayım ilk hamileliğim, bu hafta bir çırpınma gibi bir şeyler hissediyor gibiyim ama bağırsak hareketi olarak adlandırıyorum, nasıl ayırt edeceğim bağırsak hareketinden? 🤭🥲
mom_51 İlk kızımı 12 haftada baloncuk patlama şeklinde hissettim. Şkizlerimi 14. Haftada hissettim. Bu 3. Gebelik bu bebişide 19. Haftada hissettim 🥹