3lifdamla Gebelikde kabızlık sorunu yasayanlar yardim Ne iyi gelir 25+3 haftalik dogum sancisi gibi cekiyorim resmen sanciyi
edannnnur 3lifdamla aç karnına zeytinyağı içebilirsin , geceden kayısıyı suya koyup sabah aç karnına suyunu içip yumuşayan kayısıyı yiyebilirsin hiçbiri işe yaramazsa doktordan duphalac iste
aysegulk07 3lifdamla 24+5 haftadayım 10 gündür bende çekiyorum ne yaptıysam geçmedi bu perşembe kontrolüm var doktorum magnezyum yazıcak iyi geliyormuş kabızlığa da kafayı yemek üzereyim artık hiç bişey fayda etmiyor
ArasMom__ 3lifdamla sabah aç karna hoşaf yada yumuşatmış kayısı bol bol su ve kefir karbonhidratı da azalt. Ve tuvalet esnasında makatını vazelin yada yağ ile yumuşat acı çatlak olmasın. Ben bilmeden hem çatladı benimki o haftalarda doktora gittiğimde sadece hametan vermişti. Ve yediklerime içtiklerime dikkat etmemi söylemişti
nesrinsnmz aysegulk07 bende 30 haftalığım neredeyse iki haftadır çekiyorum annem bende kaç gündür sağolsun hoşaf yaptı biraz iyi geldi
kulle_55 aysegulk07 çok zor bir durum gerçekten ve ıkınınca sıkıntı olurmu zorlayınca diye düşünüyor insan uzun süre çıkamadıysanız şurub deneyin sağlık ocağı doktoru da yazabilir gebelikte kullanılan türden olan ben kuru kayısı kuru incir ılık su içmeme rağmen ertesi gün yine aynıyım doktor şurup yazdı
aysegulk07 nesrinsnmz bende duydum hoşafı daha denemedim ama iyi geliyorsa deneyeyim çünkü ıkınmak da istemiyorum ne yapacağım şaşırdım kaldım
Emine4361 Bendede olmuştu demir ilacı yapıyor genelde bende doktoruma söyleyip değiştirttim ilacı. Zeytinyaği,kuru kayısı , gün kurusu öneririm
Alya16 3lifdamla inanırmısın ben kivi yiyorum okadar iyiki kabızlık yaşadm bende hergün 1.2 tane yiyorum çok faydası oluyor umarım sended3 işe yarar
zuzubayram 3lifdamla gün kurusundan başka bit şey yaramadı bana malesef 20 haftaya giricez pazartesi inşallah çok zor zaten hemoritim var daha sıkıntı yasadım
zerinnnnn Fazla abartmamak şartı ile aç karnına ananas yemek bağırsakları çok iyi çalıştırıyor çok yememek lazım yalnız bir iki dilim yetiyor
aysegulk07 kulle_55 kayısı hoşafı ve zeytinyağı içmeyi denedim biraz etki etti perşembe günü doktoruma kesinlikle bişeyler yazdırmam gerekiyor böyle geçmez kalan haftalar 🥹 çok teşekkür ederim 🥰
muhterem07 3lifdamla bende cok sıkıntı çektim canım ama kurtuldum baya sana anlatayım; düzenli kayısı tüketiyorumm ve suyu 2 bucuk lt içiyorum günlük incirli kür yapmıştım zeytin yağı ile oda cok fayda etti ve düzenli yürüyüş hareket ettikçe bağırsaklar daha güzel çalışıyo beni demir ilacı çok kabız yaptı onuda doktor tavsiyesiyle gün aşırı aldım kurtuldum kabızlıktan ☺️