kavalakurabiyesi sanırım yanlış açıkladım kendimi sizin tedavinize yönelik bir şey demiyorum aksine çok sevindim ben birinde doktor umursamadı diye oğlumu yoğun bakıma gönderdim şekerden eğer değiştirmesem bambaşka şeyler olurdu. 2.de ilk günden beri şeker var diye yırtındım doktorları inandıramadım ölçümlerle bile sonra kendi doktoruma gelince son 1 ay insülin başladım Allah’a şükür çok güzel geçti şimdi 3. Öncesinde insülin direncim vardı hamile kaldım ilaca devam ettim ama açlık düşmüyor insülin başlandı doğuma Allah bilir ne olur🤷🏼♀️ ben ilk 2 hamileliliğimde şanslı değildim hatta bildiğim halde risklerle yüzyüzeydim neden önlem alınmadı dediğimde doktor kararı cevabını aldım o yüzden diyorum. Tedaviye yönelik bir şey demiyorum asla neden yaptınızda demiyorum sizinde dediğiniz gibi her doktor farklı ulaşmak zor sadece sorumluluk sizde kalmasın onayı olmadan yapmayın diyorum size izin vermiş başka doktor belki yok der çünkü 200 şekerle komaya girmeden gelme lafını çok duydum. O arkadaşta onayla ilerlerse kendi için daha iyi olur en azından notu olur hastaya açıkladı falan diye . Umarım sorunsuz geçer bu süreciniz🤗