rkk242_ Çocuğum olacak erkek bebek ismi önerin lütfen. kafam karışık vakit yaklaşıyor netleştirmek için yardım edermisiniz?
Daisyy000 rkk242_ İlk oğlum Asil Aybars,2. Oğlum Alparslan 🌸 Yavuz Selim Cihangir Atilla Teoman Metehan Başka oğlum olursa bu 5 isimden birini düşünürdüm sanırım
aframoms13 rkk242_ chatgpt den yardım alın numerolojik analiz vs ilk çocugunuz varsa onun ismiyle de karşılaştırma yapabilirsiniz karakter analizi de yapıyor❤️
eylemlinaaa Daisyy000 bende asil düşünmüştüm başlarda şuan 30 haftalığız henüz isim bulamadık sizin çocuğunuzun huyu nasıl acaba asil ismi uysal mı yaramaz mı
Daisyy000 eylemlinaaa Kesinlikle ismini taşıyor, herkeste öyle diyor. Aşırı şımarık bir çocuk değil cool bir çocuk
ayyy_588 Benım 3 oğlum var Berat alperen Muhammed alpaslan Ebu Bekir gökte Hangısı uysal ıyı akıllı dersensenıs tanıkı Ebu Bekir alperen çok yaramaz merhametlı alpaslan çok yaramaz hıc susmaz ama hepsnın yerı aynı çok seviyorum rabbım sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin
dillk Karumrysa benimde hoşuma gidiyor ikinciye hamileyim aile de var olmasa koyardım içinize sinen ismi koyun
cizgilidefter rkk242_ Uygar Timur Efe Sarp Mete Kutay Tibet Dağhan Evren Ata Utku Güner Benim listem, daha seçemedik
kayrosmom Öğretmenim ve tüm Kayra isimli öğrencilerim çok efendi uslu tatlı çalışkandı. Bende Kayra koyacağım 💙