yesilelma_ Devlette sezeryan olmak istiyorum. Ama yapmıyorlar. Ben başka bir bölümden normal doğuma uygun değildir raporu alsam bu yeterli olur mu? Bide bu raporu özelden ya da devletten almam farkeder mi?
Daisyy000 yesilelma_ Neden yapmıyorlar, ben devlette sezaryen oldum. Devlette gittiğiniz doktor karar veriyor, mecburi bir durumunuz varsa sezaryen yapıyor,sezaryen gününü kendisi veriyor. Keyfi olarak devlet sezaryen yapmiyor
betulmommy yesilelma_ eğer bi rahatsızlığınız varsa kalp hastalığo vs normal yapmıyolar diye biliyorum dediğiniz gbi kendi doktorunuzdan rapor alırsanız devlette ona uyar bence
kizinaasikanne yesilelma_ farkeder ben özel takipliydim devlette gittim sezaryen için o hastanede kardiyoloji bölümünde tekrar bakıldım ve sezaryene uygundur normal doğum yapamaz yazısını kadın doğuma gönderdiler o şekilde kadın doğum sezaryen olabilirsin dedi
gunelozturkq yesilelma_ benim bel fitiğim var devlet takipliyim beyin ve sinir cerrahisine gitdim bu fitikla normal doğuramazsin diye rapor verdiler kadın doğum cuma gösterdim tamam seni sezeryan yapicaz mecbur dedi şuan 32 haftalık hamileyim bekliyorum sezeryan olacağım günü
Cinarsaitinannesi Daisyy000 ilk doğumu herhalde herhangi bir risk yoksa ilk doğumu sezaryen yapmıyorlar genelde
aframoms13 Daisyy000 merhaba benim ilk dogumum zorunlu sezaryen oldu normal denedik suni sancıyla vs ama 20 saatte 4 cm acılma oldu ve rahim ağzım geride oldugu sonradan anlasıldı o nedenle açılmam ilerlememiş. Bunu devletteki doktoruma anlatsam sizce sezaryen yapalım mı der daha önce siz yaptıgınız için sizin fikrinizi almak istiyorum
yesilelma_ Daisyy000 evet mecburi durumlarda yapıyorlar ama planlı bir sezeryan yapmıyorlar diye biliyorum evet ilk doğumum
yesilelma_ Cinarsaitinannesi evet işte şeyi merak ediyorum başka bir doktordan normal doğuma uygun değildir raporu alma durumum varda onu alırsam yaparlar mı genel cerrahtan
Cinarsaitinannesi aframoms13 ilk sezaryen sonrası devlette normal yapılmıyor ki ilki sezaryen demen yeterli zaten yine sezaryen yaparlar benim de öyle oldu şimdi 3. Doğumum olacak
Daisyy000 aframoms13 İlki sezaryen olduysa sezaryen yaparlar 🌸 Hatta biz özellikle sorduk normal deneyelim mi vs diye riskli dedi sezaryen yaptı 🤍
Kabiyra00 yesilelma_ Sağlık durumunuzla alakalı bir sorun varsa zaten mecburen sezaryen yaparlar. Siz raporunuzu alıp gosterin doktora.
aframoms13 Cinarsaitinannesi ya ne biliyim hep normale zorlayacaklar gibi geliyor o yüzden çok çekiniyorum devletten. İlk dogumum özelde oldu fiyatlar çok artmış
Cinarsaitinannesi aframoms13 yok yok hiç çekinme benim de ilk özelde oldu sonra şehir hastanesinde ve dediğin gibi fiyatlar çok artmış insanın içi acıyor o parayı vermeye