eylmblut2 Kızlar 35 haftadayız ufak bir hareketimde karnım sürekli taş gibi oluyor böyle oluncada sürekli tuvaleteyim sizlerde de durum aynı mı. Bel ağrısı ve Vajinamın etrafıda ağrıyor ayağa kalkınca iğne gibi batma hissi oluyor . Sizlerde durumlar nasıl son zamanlar zor geçiyor 🙂↔️
naz4646 eylmblut2 evet malesef aynı durumlar var ee bide mide yanması artık cok zorlanıyorum dogumu sancıyı göze aldım😔
anonim51 eylmblut2 35+2 haftalığız yatırken sağa sola dönerekn karnım ağrıyor resmen birde sürekli sol tarafımda ağrı hissediyorum yoruldum artık lavaboya gidip gelmekte cabası 🥹
meltemerennn Aynen bende 33 hafta oldum bulantılarım geri geldi reflü arttı çok fenayım cidden 😟 vajinam çok ağrıyor felan
eylmblut2 anonim51 lavoboyu demeyin zaten ben orda yatıcam az kaldı 😅geceleri tam dalıyorum karnım sertleşiyor tuvaletim geliyor değişik durumlar 😃
htc5858 eylmblut2 33 hafta oldum bende bel ve bacak ağrısından kramplar dan gece yatamıyorum malesef, aynı karnım taş gibi oluyor hep yalancı kasılmalar arttı bu ara, hep tuvalet hep tuvalet, artık biran önce doğsun istiyorum hayırlısıyla 🤲🥹
eylmblut2 htc5858 bende de sürekli karnım sertleşiyor sertleşince olmayan tuvaletim geliyor hayırlısıyla zamanında gelsin bebişler☺️
Emlly eylmblut2 bende 35.haftandayim ayağa kalkınca yorulunca karnım çok sertleşiyor sürekli karnım ağırsıyor hatta dün çok kötü oldum post açacaktım vazgeçtim mide yanmasi bulantısı da cabası bakalım ne zaman gelecek
eylmblut2 Emlly aynı şeyler de bende var mide yanmasını gece uykuda çok çekiyorum her hareketimde karnım sertleşiyor hayırlsıyla zamanında doğursaydık🥲
tugbaustuntas eylmblut2 34+2yim aynı durumdayım dün alışverişe gittik markete perişan oldum diyebilirim yürüyemedim aşırı baskı yaptı aşağıya karnım taş gibiydi dün çok fena haldeydim ilk defa böyle oldumm çok zorlandım🥹🥹 şimdi dediğiniz gibi iki adım atınca aynı sürekli tuvaletteyim geceleri tam dalacak gibi oluyorum karnım taş gibi oluyor aşağıya baskı oldukça tuvalette geçiyor zamanım dün gece klozetin üstünde uyuyakalmisim🥹😂
eylmblut2 tugbaustuntas Allah yardımcımız olsun🙏🏻son dediğininiz gülümsetti😅yakında ben orda uyuyacağım az kaldı😅😅
ozlm199393 eylmblut2 hepsi var birebir eksiksiz bide ek olarak nefesim yetmiyor hissi var boğazımda bişey takılmış hissi
tugbaustuntas eylmblut2 ay gerçekten neye uğradığımı şaşırdım ne kadar uyudum bilmiyorum ama uyumuşum😂😂