flz3576 Serfiraz doğum sancısı sık sık aralıklarla olur sizin hazırlık yapıyo heralde yavaş yavaş sıklaşabilir sıklaşmayabilirde
flz3576 Serfiraz hadi yaaa Allah hayırlı evlat etsin sana inşallah sağlıklı mutlu huzurlu yaşayın 😇😇🫶🏻
Iremsel_ Serfiraz ay çok sevindim maşallah barekallah rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah bende 38+6 oldum 1 haftadır düzenli başlayıp düzdnsizleşen sancılarım oluyor sancınız nasıldı başları tanımlayabilir misiniz neye benziyordu
anonim51 Serfiraz oyy maşallah bebeğinizle size mutluluklar darısı bize inşallah kasılma nasıl bişey bizde 35+3 haftalık olduk sol tarafımda ağrı batma oluyor ilk gebelik ne olduğunu anlayamıyorum
Strongirl_ Serfiraz ya bayılıyorum şöyle birden “doğdu” paylaşımlarına. Çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🫂🥲🌸
Serfiraz Iremsel_ bir haftadir yalanci kasilmalar vardi. Son iki gündür kalcama ve bacagima vuruyordu. Allah sizi de saglikla kavustursunuz 🌸
Iremsel_ Serfiraz Serfiraz biz de aynı durumdayız bakalım ne zaman gelecek yarın 39 oluyoruz 🥲 üstüne durup dururken grip oldum dışarı bile çıkmıyorum nasıl oldu anlamadım
Strongirl_ eccan Düzenli değildir. Ağrının şiddeti artmaz. Sık aralıklarla tekrar etmez. Dinlenme veya pozisyon değiştirme ile hafifler ya da geçer.