yalut Merhaba kızlar Şanlıurfa özel hastane sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir, bilgisi olan hastane ismini ve fiyatları yazabilir mi? 🌼🌸
Meral_63 yalut meydan hastanesi Yaşar Yalınkılıç hoca Sezeryan 21bin normal doğum 17 bin sigortan varsa daha az tutar benim sigorta yoktu
busesa yalut metrolife için daha dün sordum fiyatını doğum 35 yatak da 5 bin dedi toplamda 40 bin dedi
esra6393 Meral_63 canım oranın hijyeni nasıl ameliyatı iyi mi bende orda olacam çok merak ediyorum yeni doğan çetesi vardı geçtiğimiz yıllarda kapanmıştı orası ??şimdi nasıl bi bilgin var mı
Meral_63 esra6393 hyr öyle bişey yok ya bacim kimseye inanama sen ben 22 gündür orda sezeryan oldum bi kürtaj orda oldum kontrole hep oryaya giderdim asla birgün de olsun sorun yoktu ama gideceksense yaşar Yalınkılıç hoca git eli hafifi bide çok iyi hoca
esra6393 Meral_63 çok geçmiş olsun canım bende oraya gidiyorum doktorum Fatma Pınar Nergis sancak onda ameliyatı yapacam şimdilik iyi görünüyor doktor inş ameliyattta iyi olur
Ftmafdn esra6393 doğum yaptınız mı doktorunuzdan memnun kaldınız mı bende iki üç seferdir kendisine muayeneye gidiyorum merak ediyorum