Taila Son 15 gün kimler benim gibi 28inde ameliyat olacak? Spinale karar verdim kızlar inşallah sorunsuz atlatırız herşeyimiz hazır a dan z ye artık gelsin istiyorum kuzum bu 15 gün nasıl bitecek bilmiyorum psikolojik çöküntüdeyim 😣
arslansedaa Taila sezeryan olursa 28 mart düşünüyorum 🤦🏻♀️Korku heyecan hepsi bir arada karmaşık duygular içerisindeyim
Yagmur1234 Taila uygulamaya göre son 16 gün normal Doğum istiyorum ama bilmiyorum yinede daha çatı muayenesi yapılmadı yarın kontrolüm var belki belli olur
merveeda Taila uygulamaya gore benimfe son 15.fakat benim 2.sezeryanim ve gun aldik.kismetse 6 gun sonra ameliyatim.cok korkuyorum
Taila arslansedaa bende his yok canım okadar tükendimki bugün deseler alıp çantamı çıkıp gidicem bi başıma o derece 🙈
Taila esmaemre hayırlısı olsun inşallah canım 🤲🏻 Şu bi haftayı daha geride bıraksaydık hayırlısıyla 🙈
esmaemre Taila inşallah canım🤲🏻 Benim 2 haftadır devam eden ağrılarım var 2 günde 1 nts ye gidip serum alıyorum geciktirebilmek için ama hayırlısı olsun inşallah vakitlice gelir Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter☺️
Dryunln semazkcblc benimde aynı 39. Hafta bugün ama gelmeye hiç niyeti Yok beyfendinin kafa 2 hafta önden gittiği için Cuma ya kadar normal gelmezse sezeryan ile alacaklar :( normal gelemez artık bebeği riske atamayız dedi doktor :( o kadar normal istyordum ama kısmet değilmiş sanırım :/
Taila arslansedaa ayy şükür korku yok sendede olmasn canm soğukkanlı olmaya gayret et hepsi geçicek sonuçta 👍
Taila Dryunln bende oğlumda çok istemiştim olmadı 😔 nasipten öte köy yok demişler nasibinde ne varsa onu yaşıyorsun canm hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻
cagladuz Dryunln Yaa benimde öyle, doktor kafa çapı 2 hafta önden gidiyor dedi, ama çatı muayenesi yapmadan bunu söyledi kime inanalım bilmiyorum burda okuyorum hep bir bahane üretiyor doktorlar güvenimde kalmadı 😞