Gulsahural Bugün kontrolüm vardı 30+3teyiz kilosu 1.680 iyi mi anneler doktor birşey demedi ama merak ediyorum
ElifLeyla Gulsahural bende bugün gittim dr a 30+4 haftalığız 1600 kilosu dr gayet ideal dedi haftasına göre ne geri ne ileri dedi
Gulsahural Aylinannesi cok teşekkür ederim sagolun karnım cok çıkmadı benim şimdi şimdi çıkıyor artık bende acaba bebek zayıf mi diye düşünüyordum ilk olduğu icin 😏 tecrübesizlik var birazcik 🤗
Aylinannesi Gulsahural bende öyleyim canım gecen gittim 34 te 2300 gr dedi 200 gr eksik dedi canımı sıktı post actım hatta herkes normal dedi netten baktım oda normal yani hic sıkma canını sağlıklı olması daha önemli 😊
Aylinannesi Bende bilmiyodum burdan biri saolsun Fl yazan rakamı 7 ile çarpınca boyunu veriyomus hemen bakın😊 usg kağıdına
Konul95 Benim 32 haftada 2.456 grdi detayli usmde baktirdim. Doktorum cok kilolu diyet yapmalisin falan dedi . 6 haftadir diyet demeyelim yedigime dikkat etdim ayni kilodayim ama bebegin su an ki kilosunu bilmiyorum. 38 haftaya girdim. Bir de su fl bende 215 mm 7e carpdigimda 1.50 cikiyor . Simdi 50 sm boy ? 32 haftaya gore