tugcegcetin Kız ismi Kaderi güzel olan yaşamı güzel ve ahlaklı olan bir isim olsun isim kaderi etkiliyor? Tavsiyeler açığım
vanilya_kokusu_ tugcegcetin vala benim kızımın adı masal çok sakin bir yapısı var sert kafası yok çok şükür 😂bu yaşıyla bile bana her işte yardım etmeye çalışıyor miniğim 2 buçuk yaşında bir yere gidersek kimsenin eşyasına asla dokunmaz yemek yedikten sonra elerind sağlık annecim der ayağa kalkınca ya Allah diyor 🥹😂 yani huyları çok güzel ya
Eda-54 tugcegcetin kızımın ismi Gülce 9 aylık ve gerçekten çok güleç bir bebek uyanınca gülüyor her şeye gülümsüyor yani ağlayan bir bebekte değil ben çok seviyorum ismini
happycat Eda-54 Ben de Gülce ismini çok seviyorum ama içinde Gül geçen bir isim koyma diyorlar :( ama bence isim çok güzel.
Es07 Bende isimlerin insan üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum Anlam bakımından güzel olmalı diye düşünüyorum Kızım olsa Zeynep,Zehra,Serra,Beyza koyardım sanırım
Eda-54 htc5858 yaaa adıyla yaşasın inşallah prenses sağlıkla kucağınıza alın 💗 Sivasta mı yaşıyorsunuz 🫠
htc5858 Eda-54 Amin teşekkür ederim 😙 yok sivaslıyım ama İstanbulda yaşıyorum, sivaslı mısınız sizde yoksa 😄
htc5858 Eda-54 yaaa ne güzel sivası neresi merkez mi, bizimde Sakarya da yazlığımız var Kaynarca da orası da. Çok güzeldir hele yazları hep oradayım 😍
Eda-54 htc5858 merkez tuzlugöldeyim geldiğinizde beklerim buyurun 🥰 kaynarcada çok fazla akrabamız var bizde karasuda yaşıyorduk 2,3 ayda bir gidebiliyorum artık 🥹
happycat Eda-54 Hayatları zor oluyor vs gibi bir video varmış da ben çok inanmadım aslında. Eşim ikna olursa Gülce koymayı çok isterim.
htc5858 Eda-54 yaa belki nasip olur bigün geçen sene 10 yıl sonra ilk kez gittim bnde Sivasa, insan özlüyor memleketini ❤️
suleaymira İlk kızım Aymira çok akıllı bir çocuk bana çok yardımcı oluyor. Sevgi kelebeği gibi sürekli gelip gidip seni çok seviyorum annem diyo yaş 3 😊 şimdi 2. Ye hamileyim Asya düşünüyorum inşaallah
aslhnkrts9 tugcegcetin kızımın adı doğa , adı gibi doğada sakinleşen bi kız iki yaşına girecek bu haliyle bile uyumlu , yardım etmeyi seven , çok güleç cilveli bi kız 😆💓 abamm diye gelip sarılıp öper bazen durup dururken öper yüzümü sever dansa ve resime ilgisi çok ikinci olurda eğer Gökçe düşünüyorum
merrrvees tugcegcetin Arya Doğa ve Beren arasında kararsız kaldık ve Beren koymaya karar verdik sonunda 😊