misrad Kızlar doktorum 14+2 de cinsiyet tahmini yaparak erkek dedi ama yanılma oranı bu haftalarda yüksek olabiliyor dedi aranızda yanılma yaşayan oldu mu ?
ezgicomertt misrad ilk hamileliğimde 12 haftalıkken erkeğe benziyor ama daha erken demişti, değişmedi oğlum oldu. Şuan ikinciye hamileyim yine 12 haftalıkken gittim yine aynı şey erkeğe benziyor ama erken dedi🫠
TKumsall misrad ilk ikisinde hiç yanılma olmadı ama bunda 13+3te erkek 15+6 da kız dediler perşembe 3lu teste gidicem 17+6 olucaz bakalım bu sefer ne dicekler
misrad ezgicomertt bana da aynı şeyi söyledi erkeğe benzettim ama erken yanılma oranı yüksek haftalar dedi bakalım değişecek mi
ezgicomertt misrad erkek bebekse genelde değişmiyor sanki belli ediyor çünkü kendini. Hayırlısı artık ne diyelim🎈
mihramahir misrad banada 14 haftalık tahminim kız dedi urfak bi yanılma payım var dedi ama ben acayip erkek hissediyorum yanılabilir mi acaba erken bi hafta mı acaba
goktugmomsss misrad 16 haftalık Benimkinin de sırtı dönüktü göstermedi kendini ama erkek olabilir dedi. Genelde kızlar göstermez ama bakalım haftaya öğrenecez.
betealt esdd ben hiç anlamıyorum canım. Ama doktor erken daha net olmayabilir demişti. Şuan kız için de net değil diyor 🤷🏻♀️
TKumsall esdd pek bişey göremedim kızımla gitmiştim ağlıyordu ona bakmaktan ekrana bakamadım ama tam acmamisti bacak arasını baktığım sıralarda