Beyza-mkl22 ronyy Benimde 21+4 haftalık oldu, 20 Mayıs gözüküyor, kız gibi dediler cinsiyeti net öğrenemedik maalesef, yarın kontrolde öğrenmeyi ümit ediyoruz
gulo21_ happycat murat hocaya detayliya girdimde iyi doktor Allah var bu arada aynı haftadayiz 😊özelde mi dogurucaksin
happycat gulo21_ Şuanki düşüncem doğumu Murat beyde yapmak acil bir durum olmazsa İnşallah. Bakalım sonra değişir mi bilmiyorum. :) siz?
atesvesu svlsu başka bir uygulamada 28 Nisan gösteriyor ama sezeryan olacağım için 14 Nisan olarak hespladim 38 haftada alirsa eğer
atesvesu svlsu hem devlet Hastanesi’ne hem de üniversitede hastenesinde özel bölüme takipliyim hangi hastanede sezeryan olacağıma karar veremedim henüz
svlsu Adada yakın zamanda bi arkadaş doğum yaptı suni sancı veriyorlarmış doktorlar gelmiyormuş hatta arkadaşın bebeğim omzunu zedeleyip devlete götürün demişler
cizgilidefter svlsu selam 🥰 27 haftalık oluyorum yarın itibariyle. 13 nisan gibi doğum. Antalyadayım ve ilk bebek 🌸 sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Adada svlsu Çok zor. Ben pilanlı sezaryan olavağım 2.bebeğime hamileyim çok zor develet mi özel mi ikilemde kaldım