Popmum Kızlar bu güne kadar her şey yolunda gitti fakat ufak bir akıntı ile telaşla doktora gittik alttan bakıldı açılma yok ya da nişan gelmemiş bebek çok iyi ama nstde kasılmalarım görüldü. Küçük sancılar dedi ama nerdeyse bir saat kontrol etti doktor biraz evhamlı detaycı ince eler sık dokur hemen progestan iğne vurdurdu sonra rahim ağzı genişliğine baktı o da yolunda dedi normalmiş ve bugün dinlen yarın gel dedi tekrar nstye bakıcaz dedi. Akıntı da enfeksiyondanmış fitille toz verdi. Başına gelen var mı bana biraz destek olun lütfen erkenden doğurmam değil mi?
Popmum Aybuke5 koyu sarı sümüğümsü onun sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş biz nişan sanıp gittik ama değilmiş
Kbr25 @Popmum ben iğne yapılırken kastım o zaman 3 gün geçmesine rağmen ne şişi indi ne de ağrısı geçti 😞
Elif0992 2 gün önce bende 32 haftada nst ye girdim dediğiniz gibi küçük kasılmalar çıktı bende de çalışıyordum doğum iznine ayrıldım.. bebekte herhangi bi sıkıntı yokmuş ama doktorum 3 4 hafta yat dinlen çok fazla ayakta kalma dedi haftaya tekrar nst ye gircem inşallah sıkıntı olmaz.. Akıntım da hamileliğin ilk haftalarından beri devam ediyor fitil krem falan kullandım 3 4 gün geçti yine başladı geçmiyor bir türlü :(
Kahramanlar Canım aynı zamanlardayız 20 mayıs benim ufaklık zamanında gelirler inşsllah ben fitil kullanıyordum ondan mı bilmiyorum bugünlerde akıntım arttı ama beyaz ve yoğun oluyor bazen bebeğin suyu kokusuz ve şeffaf oluyor
Elif0992 Fitil bende çok kullandım ama faydasını göremedim mantar var ve kronikleşti sanırım geçmiyor. :( akıntım da sarı ve yeşilimsi oluyor dikkat de ediyorum ama bilmiyorum niye geçmiyor. Benimde tahmini 15 mayıs falan görünüyor doğum zamanı inşallah zamanında gelirler hakkımızda hayırlısı olsun
Elif0992 Popmum teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun.. evet mantar geçmek bilmeyen bi mantar doktorum bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi ama insan tedirgin oluyor