annekiz6141 aynen öyle ve bu insanlar asla haketmiyor erkek çocuğunu da ele güne karşı resmen koz olarak kullanıyorlar. Hiç istemiyorum eşim zaten hiç haketmiyor eşimle zaten aramız bugünlerde kötü doktor bize deseydi ki erkek biz kesin boşanmıştık bunda bile babaannemin adı diye diretiyor ama babasının ismi kadar değil babasının isminin yanına 2. Bi isim de istemiyor nefret ediyorum bu erkek çocuk sevdasından ben büyük gelinim diğer gelin nişanlı yere göğe sığmıyor öyle erkek sevdalısı aileli biz 3 kız kardeşiz babamda biz küçükken vefat etti beni hep baba yok abi yok her haltı yer yapar saygınlık yok gözüyle baktılar davrandılar herşeyi kendilerine reva gördüler. Eşim bile bu gelin tek kız 4 erkek kardeşi var babası var maddiyattan baya iyi önlerinde düğme ilikliyorlar ne yapacaklarını bilmiyorlar ama bana ve aileme onlara verdikleri değerin bir gramını vermiyorlar ben bu insanlara erkek evlat doğurup birde bu cahillerin isimlerini koyup çocuguma seslenmek istemiyorum. O gelin gelince doğursun koysun benden gelecek iyiliği haketmiyorlar.