alpomm Merhaba kızlar kilolu hamile kaldım 21 haftalıgım. Diyetisyen düşünüyorum. Kilo verdirir mi? Bebeğin kilosu etkilenir mi? Yapanlar yazarsa sevinirim
Havin49_ alpomm kaç kg ile hamile kaldın ben 87 ile hamile kaldım 80 e kadar düştüm şuan 31 haftalığım 84 kiloyum hala 87 yi bile görmedim yapabilirsin sende
arzusirali alpomm hamileliğim öğrendiğimden beri kafamdaki en büyük sikinti sanki artık dünyanın en çirkin kadını ben olacakmışım gibi hissediyorum diyet yapmaya çalıştım ama o kadar tiksinme yaşıyorum ki katı şeyler yemek istiyorum surekli anca o tutuyor 12 haftayım kilolu verdim almadım da ama cok korkuyorum 30 dan sonra
kavalakurabiyesi alpomm bende kilolu kaldım 13 kg verdim ama siz biraz kilo vermek için geç kalmışsınız elbette işe yarar en azından kilo almanız yavaşlar
elifbolatcm Havin49_ nasıl kilo verdiniz biraz detaylı bahseder misiniz ben 90 ile kaldım şuan 95 oldum 12 haftalık üstelik doktorum çok kızdı ama diyetisyen ½ kilo verebilirsin 2. Trimesterden sonra kilo vermek önerilmez dedi normal doğum olur inşallah sezeryandan korkuyorum
eed21 Bende kilolu hamile kaldım daha hamile kaldığım kilonun altındayım 30+2 deyim. İlk diyetisyenle başladım birkaç hafta devam edip bıraktım çünkü yürümüyordu hamilelik mesela bir şeyden tiksiniyorsun bazen aniden canım bir şey istiyor kendim dengede tutmaya çalışıyorum. Bebişim şükür haftasıyla uyumlu. Mesela bazen gece acıkınca kendimi tutuyorym. Doktorum bebek iyi sorun yok dedi diye düzeninde devam ediyorum
elifbolatcm arzusirali kilonuz kaç acaba benimde 12 haftalık 90 dan çıktım 95e doktorum çok kızdı bende korkuyorum
burcuo alpomm Ben de kilolu hamile kaldım, sizin haftanızdan sonra vermek zor olabilir, diyetisyen bana öyle demişti. Ama almamak üzerine çalışabilirsiniz. Ben 6.haftada başladım, 1.5 kilo ancak verdim şu an 14teyim
Havin49_ elifbolatcm yani Cnm tamamen yeme içme alışkanlığımı düzelterek bu kiloyu verdim ve sabit kaldı mesela abur cubur yok denecek kadar az ekmek yok denecek kadar az saat 10 dan sonra yemek yemiyorum çık acıkırsam bir elma yerim ve bol bol su ben bu şekilde yaptım