bernak96  regle yaklaşık 4-5 gün var lh testi bu şekilde çıktı normal mi
Perim2 bernak96 pkos yoksa gebelik olabilir tabi geç yumurtlama değilse Belkide çift yumurtlamadır takip edip çatlamyı gördünüz mü
bernak96 Baahaar İlk kez bu ay takip etmedim ama akıntı takibi yaptığım için en geç 1 ocakta olduğunu düşünüyorum
bernak96 Perim2 pcos var malesef :( ama önceden de yapıyordum bu kadar koyu çıkmıyordu hep silik olurdu yumurtlama sonrası. Göğüs hassasiyeti ve akıntıda artış olunca şüphelendim
Perim2 bernak96 akıntı beyaz ya da şeffafsa gebelik durumu da olabilir gönlünüzden geçen nasibiniz olsun
bernak96 Esma006 testle takip etmedim bu sefer ama yumurtlama kanaması diyebileceğimiz bir kanama oldu birkaç gün o yüzden yaşadığımı düşünüyorum
Esma006 bernak96 acaba yerleşme kanaması ile vesaire mi karıştırıyorsun kimisinde yumurtlama o gün içerisinde lekelenme şeklinde yaşayanlar varmış seninki bir ihtimal ona da benziyor ama büyük ihtimalle yerleşme de olabilir
bernak96 Esma006 sanmıyorum o kanama adet bittikten 5 gün sonra olmuştu döllenme yerleşme süreci falan uzun sürüyor. Bu yüzden yumurtlama kanamasıdır diye düşünüyorum