zehragungor20 Selamlar, öncelikle moralini modunu yüksek tut. Kendimden örnek vermek istedim belki destek olur sana söyleyeceklerim. Evlenmeden önce muayeneye gittiğimde 9cm ve 6cm büyüklüğünde 2 tane çikolata kistim olduğunu ve yumurtalıklara yapışık durduklarını öğrendim. Yaşım da 32ydi. Doktor yumurtalarını donduralım çünkü bu kist türü döllenmeyi etkiliyor spremle yumurtanın birleşmesi önünde bir bariyer gibi düşün ve çocuk düşünüyorsan hemen alternatif üreme yöntemlerini değerlendirelim dedi. Tabi ki inanılmaz üzüldüm. Eşim çok destek oldu. Sigarayı bıraktım o gün. Madem dedim yumurtalarım azalıyor bari az olsun ama kaliteli olsun. Bütün beslenme şeklimi değiştirdim, sürekli yaban mersini brokoli brüksel lahanası gibi şeyler tükettim. 8 ay boyunca ilaç kullandım ama 6cmye düşürebildim. 9. Ayın sonunda evlendik. Sonrasında büyük şehiri terk edip köyümüze yerleştik eşimle ufak bir çiftlik evi gibi düşünebiliriz. Yaşadığımız köyde kaplıca var 1 ay boyunca her gün kaplıcaya girdim. 2.ay korunmasız ilk kez ilişki yaşadık eşimle ve o ay hamile kaldım. Kistlerim hala duruyor biri 5 biri 3 cm. Lütfen inanın lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Ben de hep başkalarının çocuklarını mı seveceğm diye çok ağladım ama güçlü olun bence bu konuda en önemlisi Allahtan istemek doktor moktor bir yere kadar ben buna inanıyorum. Bir yaşam planı oluşturabilirsiniz işinde besleme egzergiz olumlama dua inanç olan. İnanıyorum ki güzel haberler alacaksınız…