2prensesannesiiii kızlar dr 5 gün sabah akşam kullanmamı önermiş bugğn 3. günüm kaç gün sonra regl olurum kullananlar bilgi verir misiniz ?
Esma006 2prensesannesiiii ay ben de sonuncusunu bu sabah içtim doktorum ayın beşinde vermişti 5 gün kullan diye ben de beklemekteyim ilk defa kullanıyorum bu ilacı eğer kanama gelmezse gelip tekrar Beta ver dedi 28 Aralık’ta ovulasyon testi yapmıştım Aralık ayında yani hiç yumurtlama görmemiştim 28 Aralık’ta yaptığımda yumurtlama gördüm 31 Aralık’ta regl günümdü olmadım doktora gittim kan verdim Beta çıkmadı sonra bu ilacı verdi bu ilacın da içeride baktığımda gebeliğe vesaire de hazırlıyormuş güzel bir yanı var aslında bir umut var yani
2prensesannesiiii Esma006 evet dr bi bunu verdi bi tane daha verdi gebe kalmanı kolaylaştıracak demişti bakalım ne zaman regl olacağız bi yerde okudum kadının biri 10 gün kullanmış 12 gün oldu regl olmadım yazmışta şarşırdım benim hormonlar biraz dengesiz çıktı regl olmuyorum pcos var dedi bana da dr
Esma006 2prensesannesiiii ben de pcos yok aslında küçük foliküllerin olduğunu söyledi hormonların ve sele değerlerim çok güzel hayatında ilk defa bu kadar gecikme yaşadım bir ilk gebeliğimde 5 gün gecikmişti kan verdiğinde çıkmıştı bu gebeliğimde de 12’sinde ama bakalım yani çıkacak mı kimisi bu ilacı kullanıyor o ay diğer ay kullanmayı bırakıyor ve o ay hamile kalıyor kimse kullandığı ay hamile kalıyor yani bu duphason yazınca o aramaları birçok konu çıktı
2prensesannesiiii Esma006 evet hormon ilacı hormonları düzenliyor balım dr bana da dedi ilacı yazarken gebe kalmanı kolaylaştıracak dedi inşallah dediği gibi olur 🥰
2prensesannesiiii Sss1947 yaaaaaa 🥺🥺🥺🥺 inşallah ben öyle geç olmam yaaa sat 4 kasım benim 3 gündür bu ilacı kullanıyorum
rahimearslann Benim adetim 10 gün gecikmişti özele gittim duphaston verdi gebelik oluşursa tutunur yoksa söker dedi 10 gün günde iki defa kullan dedi bittikten sonra 4. Gün adet oldum
clementine16 Ben regl düzensizliğim için duphaston kullandığım ilk ay 5. Gün gibi regl olup ondan yaklaşık 19-20 gün sonra yumurtlayıp sürpriz bir gebelik sahibi oldum tamamen planlanmış olmamasına rağmen. Şuan 10+3teyim :) pcosluyum
2prensesannesiiii clementine16 maşallah dr bize kuenzim q10 bunu da önerdi tabi ben kullanabilir miyiz dedim uygun gördü bunu da kullanacağım ben regl olmadım henüz ilacı drun tavsiye ettiği kadar kullandkm 5 gün sabah akşam demiş