HilalKenan Merhaba iyi geceler kızlar uygulamaya yeni katıldım sizden bi konu hakkında yardım istycktim Ben 3 haftalık gebeyim proluton depot diye düşük iğnesi yaptırmam lazım 3 günde bir ama maalesef bulamıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz 🤲🏻😞
semazkcblc HilalKenan canım şehir dışındaki eczanelerden isteme şansın varsa Bolu veya küöük şehirleri aramanı tavsiye ederim.daha kolay bulabilirsin
Papatya85 Hiradila merhaba baysanzafer@gmail.coma numaranı yazarsan sana ulaşayım? Uzun zamanddır bulamıyoruz
HilalKenan Hiradila Çok tşk ederim allah razı olsun buldum ben Trabzon’dan 4 tane çok tşk ederim ❤️❤️🤲🏻
HilalKenan Hiradila mrb siz elinizde olan iğneleri verdiniz mi acaba birine 😞 bendeki iğneler bitti ve bulamıyorum yine başa döndüm 😭
HilalKenan semazkcblc Ağrıdayım zaten ama bulamadım şimdi bi arkadaşımın kız kardeşi Trabzon’da bulmuş çok tşk ederim
Gmzyrli Biz de bu ilacı İnegöl'de o kadar aradık ki gezmediğimiz eczane kalmadı. Artık üretilmiyor piyasada yok doktor bunu niye yazıyor dedi eczacılar Çok köhne sapa kalan bi yerde bulduk. Dışardan bakınca eczane olduğu bile anlaşılmıyordu😁 Ellerinde bir tane kalmıştı onu aldık Yani deneme o ki işlek yerlerde değil sen sağa yerde kalan eczanelere bakın ellerinde kalmış olabiliyor