Elifmhra 35+2 günlük hamileyim ikinci çocuğum ve hareketleri çok az doktoruma dediğimde yeteri kadar dinlenmiyorsunuz felan dedi su son bi kaç gündür gece hiç hareket etmiyor gündüzleri de tekme yok geziniyor sadece normal mi sizce
ylnydgd Elifmhra yeri daraldığı için sert tekmeler azalıp dönme itme şeklinde olurmuş. Ben de 34+2 yim sanki bugün az gibi geliyor bana da bilemedim. Yemek yedim su içtim uzandım bekliyorum şu an
Elzem123 Elifmhra gece hareket ediyordur siz uyurken ben çok sık kalkıyorum toplasanız 2-3 kere hareket ediyor sabaha kadar ama ben 38 haftadayım son zamanlarda yer daralınca hareket azaldı öncesinde çok fazlaydı kaburgalarım hareketten ağrıyordu bazen. Günde 10 kere hareket etsin diyorlar iyice kontrol edin çok aklınıza takılırsa bir kontrol ettirin.
Es07 Hareket takibi önemli haftalar Alan daraldığı için hareketi azalsa da hissediyor olmalısınız Aksi bir durumda hemen acile gitmelisiniz
Elifmhra ylnydgd bende aynısını yaptım hareket etti bugün yoğun bir gündü o yüzden oda yoruldu sanırım yatınca hareketlendi yavrum
Elifmhra Elzem123 benimki genelde çok hareketli değildi zaten ama şükür etti şimdi şark gorevindeyim hastane felan çok sıkıntı o yüzden dinlendim hareketlendi sipam