Slnn1122 Dün de bu konuyla ilgili post açmıştım bir türlü kendime söz geçiremiyorum stresten uzak duramıyorum çok canım sıkkın sürekli olumsuz senaryolar geçiyor aklımdan erken haftada gebeliğim sonlanacak diye Aino sentez yaptıracağım bebeğime bir şey olacak diye ya da doğduktan sonra fark edilmeyen bir sıkıntısı olacak diye kafamda milyon tane olumsuz şey var Salı günü test verdim daha bir hafta on güne çıkmaz dediler onun sonucunu bekliyorum önceden mi geçirmişim sonradan mı o belli olacak ama o sonuç çıkana kadar ölüp ölüp diriliyorum kendime çok yükleniyorum kendime söz geçiremiyorum1.28 pozitif çıktı değerim 14. Haftama gireceğim artık ilk haftalarda da değilim eğer aksilik olursa gebelik somlanması çok zor olacak ben ne yapacağım kafamda milyon tane olumsuz düşünce
Merveykar Slnn1122 canım bendede aynısı oldu Lgm pozitif çıktı okdar kafama taktımkii tekrarlamanı tavsiye ediyorum ben ertesi gün tekrar verdm negatif çıktı önceden geçirmişim oyski içini ferah tut en çok yanlış çıkan testmiş bu tekrardaan ver
gfc02 Slnn1122 merhaba canım çok geçmiş olsun bende bu süreçten geçtim uyuyamıyordum kafayı yiyecektim 2 gün sonra gidip başka hastanede tekrardan aynı kanları verdim çok şükür nagatif çıktı doktor her ihtimale karşı avidite testi istedi 4 gün sonra çıktı çok şükür yüksek çıktı yüksek olması daha önce gecirdiginin anlamına geliyor dedi Rabbime şükürler olsun sevinçten ağlamıştım size tavsiyem başka hastaneye gidip tekrardan bu tahlilleri isteyin inşallah sizinde nagatif çıkacaktır içinizi ferah tutun sizi çok iyi anlıyorum
ikbalb Slnn1122 benim 1.72 çıkmıştı. Sonra ki verdiğim testte aylar önce enfeksiyonu geçirdiğim ortaya çıktı hiç canını sıkma😊
Slnn1122 Merveykar o kadar çok kafaya taktım ki herhalde artık stresten bir şey olacak karnım ağrıyor stresten günlerdir sadece test sonucunu düşünüyorum aklımdan atamıyorum eğer gerçekten pozitifse neler olacak diye sürekli düşünüp duruyorum tahlil verdik önceden mi geçirmişim sonradan mı geçirmişim onun sonucunu bekliyorum günde 20 kere sonra çıktı mı diye bakıyorum ama daha en az dört güne çıkmaz
Merveykar Slnn1122 hiç bi belirtin varmı peki kızarıklık ateş vs bu test yanıltıyo canım ben yurtdşında vermiştim normalin 2 katı gibiydi ertesi gün tekrar verdm negatif tekrar lgm testi ver diğerini beklerken
nnur20 Kızlar banada bugun yaptı doktor böyle cıkmıs pozitif olanlar sıkıntımı Toxoplazma IgM ; 0,07 negatif Toxoplazma IgG; 3,6 pozitif Anti cmw iGg; 180,9 pozitif Anti cmw IGm; 0,28 negatif Kızamıkçık; 0,1 negatif Kızamıkcık IgG; 12,1 pozitif
Slnn1122 ikbalb böyle şeyler duyunca içime biraz umut oluyor moralim düzeliyor biraz inşallah benim de öyle olur
gfc02 Slnn1122 doktor bana 10 güne çıkar demişti 4.gün çıkmıştı sizde kontrol edin inşallah hemen çıkar da içiniz rahatlar dua ediyorum size inşallah gebelikten önce geçirmişsinizdir 🤲
Merveykar Slnn1122 ozman hiç endişelenme bak gör negatif çıkacak yanılma çok oluyor bu testte doktorun önerisiyle 2. Kez vermiştim çünkü benmde hiç bi belirtim yoktu o kızamık olsa hertürlü en az bi belirti verir vücut