Berilk Arkadaşlar merhaba, 28 haftalık olduk iki üç gündür göğüslerim çok kaşınıyor hatta göğüs altı da kaşınıyor yağ da sürüyorum ama geçmiyor yaşayan var mı? 🥲
fatmanurr50 Berilk benim de 25. hafta civari kasiniyordu özellikle alt kısmı yag sürdüm duşa sık girdim geçti şükür
Yazmelegi_ Berilk öyle değilmiş benimki hatta doktoruma sordum kolestaz karın el ayaklarda başlarmış yinede için rahat etsin diye kan verirsin
Berilk Yazmelegi_ yok çok şükür benim sadece göğüs çevrem o da aşırı çatladı zaten karnımda falan çatlak yok
Berilk fatmanurr50 ne yağı kullandınız? Ben acı badem yağı sürdüm az önce bir de bioderma atopik kullandım ama çok işe yaramadı
fatmanurr50 Berilk çatlak yağı kullanıyorum vücudum da hep marka olarak da meliboz var duydunuz mu bilmiyorum instagram da meltem diye bi bayan var onların ürünü çok memnunum suanlik hiç catlağım yok 28 hafta olacağız pazartesi günü. Göğüs karın bacak kollara sürüyorum gün aşırı.
Berilk fatmanurr50 yok hiç duymamıştım genelde eczaneden alıyorum bu tarz şeyleri, teşekkür ederim ☺️