nyra
Evet mesai sonrası gidince eşte içeri alınıyormuş, ben de bir defa Mustafa baturalp barut için randevu alıp gittim dediğiniz gibi gerek mesleki gerek yaklaşım olarak harika bir doktor çok memnun kalıp ikili taramayı kendisinde yaptım sonra sonuçlar için 20 gün sonrasına tekrar randevu aldım fakat sistem “aynı ay içerisinde daha önce aynı branşa randevu aldığım” için iptal etti randevuyu yani olacak iş değil, ben de direkt gideyim doktor yardımcı olur diye şansıma o gün Mustafa bey izinliydi, sırf bir test göstereceğim diye rica minnet 1-2 doktora rica ettim. Sonra tadım kaçtı elif kevser önerilmişti ona gittim asistan çıktı Ferhat Aslan her gittiğimde kapı üstünde asistan yazıyor zaten ha bir de işin ameliyat kısmı var mesela çoğu şehirde hangi doktora düzenli kontrole giderseniz doğum için tarihide o doktor veriyor ama buradaki şehir hastanesi böyle değil maalesef o gün kim nöbetçiyse o giriyor açılmamış karpuz doğum başlı başına stresli yorucu bir süreçken bir de iyi doktora denk gelip gelmeyeceğim endişesi iyice soğuttu beni en son detaylı için gidip bir daha gitmeme kararı aldık. Keşke şartlarımız böyle kuralsız ve katı olmayıp bizi özele zorlamasa hani bir şeyden değil ama özellerde artık çok ütopik rakamlara maruz bırakıyor, artık canımdan kıymetli değil deyip gidip doğum paketi aldım.