Sss1947 Limoni123 benim başı leke gibi sonra baya adet gibi oldu . Doktorum ara kanama dedi . 7 gün sürdü toplam kanamam . 20 gün sonrada adet oldum
Limoni123 Sss1947 ben artık normale dönmeyince dayanamadım bu sabah erken test yaptım, çift çizgi çıktı ama peçeteye kan gelme durumu devam ediyor bi perşembe gidicem inşallah kadın doğuma ..
Limoni123 Üstteki days comport Alttali prodoctor erken gebelik testi Ben inananamayınca ard arda iki farklı marka yaptım :))
Busranur_mnts Limoni123 direk acile falan git canım testler baya net silik vs olsa kimyasal ya da yalancı derdim denk fırsatta git doktora kan değerine bakar kese görünmezse falan prosgestan verebilir
Limoni123 Sss1947 kanamanın devam etmesinden kaynaklı biraz endişeliyim ama perşembeye randevu aldım bakalım 🥲
Sss1947 Limoni123 aa niye perşembeyi bekliyorsunuz hemen ilaç fitil ne gerekiyorsa verirler durdururlar kanamayı
Limoni123 Busranur_mnts özelde kan verdim sonucunu bekliyorum, normal ve vajinal ultrasonda herhangi bir şey gözükmedi çünkü
Limoni123 Sss1947 kanama yok denecek kadar azaldı ama vajinal ultrason ve normal ultrasonda bi belirti göremedi kan istedi, bakalım sonuca göre değerlendiricek
Busranur_mnts Limoni123 belki erkendir daha ben de 6 haftada anca kese gördüm mutlaka haber ver sonucu merak ettim
Limoni123 Busranur_mnts 450 çıktı sonucum, cuma tekrar gideceğim :)) 450 çıktığı için gözükmemiş olabilir belki ama inşallah sıkıntı olmaz ..
Busranur_mnts Limoni123 ben 35 olucam canım 🥰 İlk zamanlar belirsizlik insana endişe veriyor ama sağlıkla büyüsün inşallah 🥰