hazalmamy ilayda6 ara ara geliyor banada ağrısı magnezyum falan kesmiyor artık parol içiyorum yoksa duramam bu ağrılarla
nursenasu27 ilayda6 o ağrıların çok daha fazlasını yaşıyorum ve bu süreçte tedavi olamadım kremler spreyler soğutucu spreylerle ilerliyorum sizlere de öneririm bu sürecin doğal getirisi sadece bende sakroiliak kemikte iltihaplı romatizma var artık yürütmüyor beni çok zorlanıyorum
iremc7 Bende 29 haftalık hamileyim benimde sırtım çok ağrıyor ya magnezyumda hiç fayda etmiyor sanırım 😔
rparlak Pilates topu ve biraz esneme hareketi deniyorum ben de. İşe yarıyor. Bir de uyurken emzirme yastığını bacak arama sıkıştırıp hem sırtımı hem de göbeğimi destekliyorum. 32. Haftalığız şuan ilerleyen zamanda da işe yarar umarım
kayrosmom rparlak ay bu niye aklıma gelmedi hiç emzirme yastığı çok mantıklo bende bu gece böyle yatacağımmm
hazalmamy vanilya_kokusu_ tam ortası bazen kuyruk sokumum agriyo artık agirlastik son haftalar zorlayıcı geçiyor
lovebanb nursenasu27 aynısı olmasa da bende de sakroiliak eklem kemiği iltihaplanması geçiriyorum ve kuyruk sokumumla kalça kemiğim arasında kırık var 🥲 hiçbir ağrı kesici kullanamıyorum korkudan. Allah sabır versin size de gerçekten çok zor umarım az kalmıştır ben 33. Haftadayım 12. Haftadan beri ağrılarla sürünüyorum resmen😞
bahar6734 Bende sol küreğimin ağrısından aglıcam yatakta valla mahvoldum hiç uyumadım ağrıdan.bu nasıl bişey böyle 😭😭😭
nursenasu27 lovebanb dediğim gibi bu dönemde sadece ağrı kesici krem ve ağrı kesici sprey soğutucu sprey kullanıyorum ben onun üstüne el ayak bacak şişmesiyle yola devam ediyoruz