kurkmantosuzmadonna kartanesi___ yaa belki makineden de kaynaklı olabilir. Benimki güzel kokuyor. Hatta annemlerin yumuşatıcısı farklı. Mesela omlara geldiğim zaman valizi açınca benim yumuşatıcım kokar ev.
nnb2804 kartanesi___ omo alo rinso karışık hepsini karıştırdım toz deterjan yumoş mavi olanını kullanıyorum ama çamaşır odamın kapısını bilerek açık bırakıyorum komple evi sarıyor kokusu
Pinareslem_16 kartanesi___ tarım kredi marketlerin eliti kullanıyorum çok güzel kokuyor ve temizliyor ve diğerlerine göre çok uygun denemelisiniz bence
Pinareslem_16 kartanesi___ benimkide böyleydi bir sürü yumuşatıcı denedim faydası olmadı ama elit deterjan kullangimdan beri yumuşatıcı koymuyorum neredeyse çok güzel kokusu var deterjanın
eslem2121 kartanesi___ aşkom valla başta yumoştı ama sonradan boykot olduğunu duyunca bıraktım şimdi bingş manolya kullanıyorum bingo mutlu yuvam yoz deterjan kullanıyorum😘🙏misler gibi kokuo evim
medelas1 kartanesi___ ariel podslardan kullanıyorum başka marka pods denedim ama beğenemedim geri ariel aldım
soleill kartanesi___ ben de aldım duruyo bakışıyoruz bi yerleri köpürtere yıkıyorum onlar duşakabin musluklar klozetin içi falan hahahaha kullanım alanı bulmaya çalışıyorum ama sıvı deterjana alışınça tozun yüzüne bakmıyosun hahahadjf
aslhnkrts9 kartanesi___ bingo toz ve sıvı kırımızı deterjan kullanıyorum . Yumuşatıcı da bingo beyaz sensitive ve bingo kırmızı olan . Sorun yaşamadım hiç