simgemomy Selam kızlar pazartesi günü devlet hastanesine gidicem inşallah keseyi görürürz bikaç yerde okumuştum da artık fotoğraf verilmiyor diye bilgisi olan yazabilir mi
Havin49_ simgemomy hastaneye ve doktora göre değişiyor ben iki gebeliğimde de her gittiğimde nerdeyse verdiler çok nadir vermeyen vardı
zulemaa simgemomy doktorların çoğu veriyor ama özellikle verebilir misiniz diye rica edersen muhtemelen verir doktorun
1kovakizi simgemomy veriliyor tabiki sadece ilk gittiğimde doktor keseyi net görememişti ondan vermedi ikincide de kese vardı bebek tam yoktu ondan vermedi çünkü gözüken bişey yok😂 sonraki her gidişimde verdi artık her şey oluştuğu için
burcinbaydar1 simgemomy ben normalde özele gidiyorum bir kez devlete gittim ultrason kağıdı vermedi neden vermiyorsunuz dedim ağzından tek kelime dahi çıkmadı ceplerinden gidiyor sanki bi değişikler
simgemomy burcinbaydar1 bak işte hakikaten bişi sorunca maaşlarından kesilecek sanki bende mecburum şuan devlete gitmeye bodrumda yaşıyorum özel hastaneler normalinde üstünde
dgngr simgemomy iehirden şehre değişiyosa bilmiyorum. Uşakta koca girmesi yasak, foto video çekmek yasak, fotoğraf vermiyolar
tamaradgn Muhtemel şehir ve hastaneye göredir.hakkaride de baba odaya giremiyor resim falan da herşey yasak ugs resmide verilmiyor
simgemomy tamaradgn arabistanda mıyız bu ne gizlilik bebeğin babasından bahsediyoruz ya girmesinde ne sakınca varki