Ruyasekr2089 Kızlar 35+4 haftalık hamileyim ama bebeğim 37 hafta ile uyumlu ve kafası 38 hafta ile uyumlu bu durum erken doğuma sebep olur mu bilgisi olan var mı?
Zeynep321s Ruyasekr2089 kaç kilo bebeğiniz .haftamız aynı doktor bana da iri olacak dedi. 3 kiloymuş🧿
Lexias Ruyasekr2089 benimde 32 ama hep iki hafta önde çıkıyor bende merak edip doktoruma sordum. Hayır önemli olan organ ciğer gelişimi erken doğuma da sebep olmaz 40-41 e kadar yolu var demişti
cansuuusuu Zeynep321s @Ruyasekr2089 bende yarın 37 haftalık oluyorum 36. Haftamın başında gitmiştim geçtiğimiz Salı yani .Bebek bir hafta öndeydi ve 3.650 gr dedi şok olduk maşallah çok kilolu dedi 4 kiloyu geçerse sezeryan düşünebiliriz dedi bende korkuyorum .İlk hamilelik en başından normal istiyorum-Üstüne nst de sancım çıktı doktor şok oldu bunlar doğum sancısı dedi her an doğum olabilir dedi çok şaşırmıştım ne olcak bende bilmiyorum ya
Zeynep321s Ruyasekr2089 benm ikinci doğumum olacak .artık erken gelmesinden ziyade doğum zorlaşır mi .veya doktor suni sancı önerip erken almak ister mi sezeryan sebebi olur mu diye tedirginliklerim var
Ruyasekr2089 Zeynep321s benim zaten sezeryan olacak bebek makat geliş ve kafası 2-3 hafta önde olduğu için doktor sezeryan dedi. Bende bu süreçte doktor gün vermeden kendi sancım başlarsa diye korkuyorum
Daisyy000 Ruyasekr2089 Benimde öyleydi 38+3te sezaryen oldum,hiç sancı açılma vs hicbisey yoktu doğmaya niyeti yoktu
Zeynep321s Ruyasekr2089 normal dogumdu benimki de doktorum yine normal olacak diyor .sağlıkla gelsinler 🤲
Ruyasekr2089 cansuuusuu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 bende şu an için hiç sancı çıkmıyor çok şükür
Zeynep321s cansuuusuu 35+4 gitmiştim .sancım çıkmadı ama bir haftadır özel bölgemde keskin ağrılar oluyor .buna eşlik eden karında sertleşme .doktora söyledim normal dedi.nstde sancım çıkmamıştı zaten .sağlıkla gelsin 🤲