serra04 Kızlar 17. Haftada radyolog bebege kız dedı ne görsem almak ıstıyorum bebegın hiç bırseyı yok sizce ayrıntılıyı mı bekleyım yoksa radyologa guveneyım mı onların ultrasonları ıyı dıye bılıyorum ama napayım
aframoms13 serra04 ben cinsiyeti 12.haftamda öğrendim dr hata payı olmaz net görüyorum dedi o zamandna sonra ağırlık verdm ama hanileliğimi öğrendiğimde basladım almaya bebek aravası beşik puset vs bide beğendiğim şeyleri unisex aldım her ihtimale karşı
honeyandsun serra04 Ben de 16.haftaya girmek üzereyim doktorum yüzde bir milyon kız dedi o kadar çok alışveriş yapmak istiyoruz ki bekliyoruz ama 🤷🏼♀️
serra04 edannnnur yaa ben degısmez dıye ıhtımal verıyorum ama üste çevrede duyunca baya degısenı tırstım bekleyım en ıyısı
aframoms13 serra04 12.haftamda doktorum söyledi yanılma payı yok dedi baska doktora daha gttm o da aynı görünce emin oldum zaten en kötü detaylı ultrasonda görünüyor net olarak
3kedili2bebekli serra04 22-24 haftalarda başlamak daha mantıklı hem kendinize bir liste yapın o listeye göre güzel bir alışveriş yapın abartmamis olursunuz
serra04 3kedili2bebekli yok canm abartmayacam zatn ama bır yerlere gıttıgımde gördüğümde elım hemen gıdıyor olmadı bekleyım
kurkmantosuzmadonna serra04 cinsiyet gerektirmeyen eşyaları alabilirsiniz. Beşik, bebek arabası gibi…
ylnydgd serra04 ben Fetal dna ile 11. Haftada cinsiyeti öğrendim ama 28 de başladım alışverişe. Cinsiyeti öğrendiğimde 1 takım kıyafet almıştım o günün anısına