deletedmom43191 Kızlar cocuklarim icin 10 litrelik su bidonunda para biriktirdim hem kağıt hem bozuk para bunları toplatip bankaya yatırmak istiyorum da bozuk para alır mı bankalar
Zeynepefem deletedmom43191 ay kac senede biriktirdiniz paraninda degeri kalmiyor uzun zaman olunca dolar euro biriktirseydiniz keşke
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 geçen bende açtım eşime verdim bozukları şehir içi dolaşan servislere verdi onlara lazım oluyo dedi 😅ama bizim az dı
prenses_annesi92_ deletedmom43191 bozuk para sayma makinesi olan bankalar alıyor sayıyor ve size ücretini veriyorlar veya hesaba atıyorlar
deletedmom43191 prenses_annesi92_ ziraat bankasına gitmistim dün almadılar bozuklar sayamayiz makine yok dediler
prenses_annesi92_ deletedmom43191 her bankada olmuyor. Olan bir bankada yaptırmanız gerek yoksa gerçekten uğraşmıyorlar
deletedmom43191 Yazmelegi_ is bankasında hesabım var aslında oraya da uğrarım ben banka odakliyim cocuklarin kimliğiyle hesap açarım diye 😍
deletedmom43191 Zeynepefem kiz o kadar durumum yok yeni ev aldık maaşın hepsi ev kredisine gidiyor bizde kalan 10 binle geçinmeye çalışıyoruz
Zeynepefem deletedmom43191 canım cok iyi biriktirmissin o zaman 10 binle gecinmek cok zor bide sen para biriktirmişsjn helal olsun🫠👌🏻😄
deletedmom43191 Zeynepefem 5 bin faturalar gidiyor 5 binle idare ediyoruz yani mesai olunca elimize 7 8 kaliyo
Zeynepefem deletedmom43191 anladim canim zor gercekten para nereye gidiyor hic bilmiyorsun bile . Cok iyi idare etmissjn 👌🏻