Mirom Kızlar Camasr makinasını bos olarak 40 derece de calgol ve sirkeyle çalıştırdım temizlenmesi için siz nasıl yapıyorsunuz daha önce yapmadim hiç yeni deniyorum
Mlssa Mirom ben kazan temizleme programına ayarlıyorum içine de birtane finish tablet atıyorum bazende sirke ekliyorum böyle çalıştırıyorum canım baska yöntem bilmiyorm:)
Burcak61 Mirom kazan temizleme özelliğine al o özellik yoksa 90 derecede 1.5 litre sirke koy ve çalıştır
dml33 Mirom limon tuzuyla calistiriyolarms detwrjan gozune kireci falan temizliyoms bn denemedm ama kiyafteleri yikamadn once bi yapicm kalinti falan varsa temizlesn diye
Mirom Mlssa benm kazan yıkama 3 saat sürüyor diye bende 1 saatlik 40 dk programa attım cnm gittim suyuna baktım kirli çıkmamış ama senin kirlimi çıkıyordu suyu
Mlssa Mirom pek kirli görmedim canım ara ara aklıma geldikçe yapıyorum belki de ondandır ama bence o programı da dene derim biraz uzun ama her gün yapmıyoruz sonucta beki farklı bir işlem olabilir o şeklde
Burcak61 Mirom hayır 1.5 litre yarım çay bardağı hiç bi işe yaramaz kireç çözmek istiyorsan dediğimi yaparsan çözüm bulabilirsin çünkü ben yapıyorum canım
UcanHamile Karbonat ve sirke koyuyorum deterjan gözüne, içine de limonn tuzu dokuyorum 90 derece de calistiriyorum. Çikan suya inanamazsın
Yasus Benim makinem yeni alırken kazanı temizlemek için bir ürün verdiler calgon du sanırım makinenin kazan temizleme programını açıyorum 45 dk kadar sürüyor
Zeynpatak Yasus kazan temizleme programi nasil oluyor bosch kullaniyorm ama hic temizlemedim bulamadim yani
Yasus Zeynpatak benim makinem LG belirli tuşları var ona basıyorum otomatik başlıyor yıkama programının dışında bu bahsettiğim tuş
ElmasSs Mirom kazan temizleme özelliğinde deterjan kısmına sirke koyuyorum kazanın içinede toz mak temizleyiciden döküp çalıştırıyorum ayrıca düzenli olarak bol şekilde kazan temizlemede de çalıştırıyorum