yasemin0903 Ragıp Atakan al a gitmeyi düşünüyorum 2026 sonrası ücret ne oldu? Sabah kaçta orada olmamız gerek ne kadar bekliyoruz ? Yakın zamanda gidenler fikirlerini yazabilir mi
nnmmggg yasemin0903 bende merak ediyorm Erzurum da yaptırcam mecbur şehir dışından gelecem bilen yazabilir mi 🙏🏻
NB97 yasemin0903 Yakın zamanda bizde detaylı ultrason için gidicez randevu mu alınıyo siz nasıl gittiniz
kubra3736 Bende aynı şeyi soracaktım illa giderek mi randevu alınıyor telefon üzerinden alınıyor mu ücret nedir kaç dakika bakılıyor
yasemin0903 kubra3736 ben dün gittim 2120 TL ücreti var sabah erkenden gidip sıra almanız gerekiyor randevu sistemi yok 20 dk kadar sürdü ama 2 li tarama 4 lü tarama için çok baskı yapıyor benim detaylıda her şey normal çıkmasına rağmen 4 lü tarama için ikna etmeye çalıştı
yasemin0903 hsmerve ben dün gittim 2120 TL ücreti var sabah erkenden gidip sıra almanız gerekiyor randevu sistemi yok 20 dk kadar sürdü ama 2 li tarama 4 lü tarama için çok baskı yapıyor benim detaylıda her şey normal çıkmasına rağmen 4 lü tarama için ikna etmeye çalıştı
yasemin0903 nnmmggg ben dün gittim 2120 TL ücreti var sabah erkenden gidip sıra almanız gerekiyor randevu sistemi yok 20 dk kadar sürdü ama 2 li tarama 4 lü tarama için çok baskı yapıyor benim detaylıda her şey normal çıkmasına rağmen 4 lü tarama için ikna etmeye çalıştı
fatma6634 yasemin0903 Ragıp bey her gün çalışıyor mu veya çalıştığı günleri nasıl öğrendiniz birde sabah saat kaçta gittiniz veznede tahmını ne kadar beklıyoruz
elif2607 fatma6634 Cuma günleri hariç her gün çalışıyor. ve erkenden gidip sıra alın sekizden sonra yoksa çok bekliyorsunuz dörde beşe kadar. ücrette 2400 civarındaydı