NvS Selam guzel anne adayları 38+4te kontrol için gıtıgım hastaneden kızım defne ile döndum cok şükür catımn dar acılmam olmadıgı kızımın kanala inmedıgı gıbı kordonun boynuna dolanması da artık sezaryen kapılarını acmştı bna hem korkmş hemde cok heyecanlanmştm hemn yatışım yapıldı herşey o kadar hızlı gelişti kı saat 10 da sezaryena gırdm 10 bucukta meleğim dogmş o kadar normal dogum istiyordum kı korktugum için sezaryendan boyle kolay ve hızlı gelışecegını bilmezdim cok şükür kendıme geldıgmde kızm yanımdaydı oyle guzel bi duygu kı onun kokusunu duymak agrı sızı hıc bişy kalmıyo zatn bi kac saat sonra ayaklanıp kızımı kucagıma almştm dunyalar bnmdı 8 mart dunya kadınlar gununde dogan kızım en guzel hedıye oldu şuan evımzde 5 gunluk olduk rabım inşallah bi an önce saglıklı bi şekilde sızlerınde kucagınıza almayı nasıp etsn canlar normal yada sezeryan onlara kavuşmak varsa ucunda gerısı sadece dogum şeklı hayırlı geceler canlar🙏😍❤️
NvS Nalkan inşallah cnm o kadr guzel bi duygu kı haftaya hayırlısı ile alırsn inşallah kucagına cnm 🙏