iriss Hangi doktorlardan memnunsunuz? Doğum nasıl geçti ilgi alakaları nasıldı nera ediyorum doğrusu birde mümkün olursa suda doğum yamak istiyorum duyduğum kadarıyla suda doğum yaptırıyorlarmıs? Bilgisi ve tecrübesi olanlar???
bozkurt38 iriss eda ülkü karakilic oğlumda doğumu onda yaptım ozaman systemdeydi şimdi dünyama geçmiş doktorumdan çok memnunum Kayseri’ye gittikce hep ona gidiyorum doğum ucretleri fazla olmasa bu bebegimi de onda dogururdum
zehrairem iriss bende Eda ülkü hanıma gidiyorum 14+2 haftalik gayet ilgili sorduğum bütün sorulara güler yüzlü bir şekilde cevap veriyor ben memnunum doğumda onda olacak inşallah nasip olursa
aselimdurum bozkurt38 bende şimdi eda ülkü hanıma gidiyorum 8+3üm çok ilgili bir doktor görümcem de Züleyha hanıma gidiyordu orada doğum yaptı hoşumuza gitti hastane
bozkurt38 aselimdurum evet hastane güzel duruyor ama ücretler uçmuş ben 2. Sene önce 15 bine doğum yapmistim dünyam 50 den aşağı istemez açıkçası o kadar parayi vermek istemiyorum cocuklarimin ihtiyaclarini alırım diye düşünüyorum yoksa özelde dogurmak gercekten konforlu
Washingtonxyz zehrairem telefon nosunu veriyor mu akliniza birsey takilirsa cvp veriyor mu telke mesajla aniden rahatsizlansaniz ilgileniyor mu
aselimdurum bozkurt38 görümcem geçen sene temmuzda 20bine doğum yapmıştı evet şimdi baya yükselmiştir açıkçası sormadım doğum fiyatlarını henüz haftam erken diye
aselimdurum bozkurt38 benim sendikama indirim var hadi 40 olsun yine çok 😅 neyse ya hayırlısı napalım
imraniko aselimdurum sendika indirimleri doğumda geçerli oluyor mu ben sadece muayene de geçerli diye biliyordum
aselimdurum imraniko muayene %20 operasyon %10 canım bazı hastaneler de sadece muayeneyi karşılıyor dünyam da ikisini de karşılıyor
happycat aselimdurum Bizim sendikanın da indirimi varmış da bana sadece muayene için dediler hastaneden. Demek ki sendikadan sendikaya da değişiyor.
zehrairem Washingtonxyz Şu an oyle birsey talep etmedim görümcem de ondan takipli o instagram da msj la iletişim kuruyor bende sosyal medya yok eğer doğum eda hocaya karar verirsem ileri muayenede isterim verirse 😅sehir hastanesi de kararsizim da
aselimdurum Washingtonxyz eda hanım özel numarasını veriyor bende eda hocam takipliyim çok ilgili alakalı bir doktor ve ne zaman yazarsam yazıyım cevap veriyor hiç cevapsız bırakmıyor