arsbt sevimlipandahii yoldayım hastaneye gidiyorum askın da yarın gidecektim ama çok halsizim ateşimde çıkıyor dün geceden beri bogaz aşrım da çok fazla hem gitmişken kan da vereecm
arsbt csnnm inşallah tutar bol bol dua edelim biz öğrendiğimizden beri seviniyoruz çünki doktor zor falan dedi sadece bir hoca problem yok dedi bir de ben folikasit kullandım öyle gebe kaldım
arsbt senos15 hoca çok tecbüreli ama yalı da var ama sıkılmış olabilir birde hastane fiyatlarıda gayet iyi
babymom2026 arsbt Olsun ne güzel kendiliğinden gelmiş bak bende evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım 9 aydır evliyim ama tabi ben istiyordum yaşımdan dolayı anne olmayı hemen yani demem o ki kendini tuhaf hissetme hiç ne güzel yaşta anne oluyorsun ☺️
arsbt babymom2026 kendim dün bir kötü hissettim ama bugün gayet iyiyim inşallah benim de tutar sadece hayal gibi geliyor bana
neyazsamkii arsbt hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh😍 ovülasyon testi kullanmışmıydınız? Kullandıysanız DPO kaçta çıktı?
arsbt neyazsamkii valla hayatım ben hiç kullanmadım ovülasyon takibi sadece folik asit kullaıyorum hiç takip etmedim valla
Zeynepfasulye arsbt benimde böyleydi bilmek için tabikide gidip kan verdim 157 çıktı bir hafta sonra verdim 1600ü geçmişti kese gözüktü adet tarihime göre geç döllenme demişti bana suan 37+1 haftalıgız rabbim isteyen herkese nasip eylesin ❤️