dilaradoyan aysenur9505 erken değil canım bebeği taşıyabilmek için ilk önce bel kalınlaşıyor. Şişkinlik de çok oluyor o dönem
Havin49_ defnoloj tamam duyar kasmaya devam edin hanımefendi bana tuhaf geldi sana normal gelmiş olabilir ben kadına gazdandır diyorum daha ne diyim
aysenur9505 Havin49_ siz de abartmayin hanim efendi aaaaa ikizlere hamilesiniz nasıl o haftada pantolonlarınıza olabiliyorsunuz inanamıyorum sorun var kesinn sizde (rahatladınız mı )
Havin49_ aysenur9505 ben pantolon giymiyorum Cnm herşeye alınacaksan sadece içini rahatlatacak gerçekler istiyorsan burda post açman saçma bende sana insan gibi gazın varsa ondan olmuyordur şişkinlikten diyorum sana sen hamile değilsin veya şişkinliğin yoktur demiyorum
aselesea aysenur9505 bebek evet daha minicik ama gebelikte ilk rahim büyüyor regl olmadıginiz için vücudunuz şişiyor tartıda kg artışı olmasa bile belli bölgelerde artış oluyor
fgormez Hamileliğin başından sonuna kadar dar pantolon giymeyin zaten kan akışını yavaşlatır hani böyle lastik izi falan olur ya dikkat edin olmasın,bir tane hamile pantolonu alın hem bebek hem siz çok rahat edersiniz
defnoloj Havin49_ duyar kasmakla alakası yok nesi tuhaf geliyor her bireyin vücut yapısı farklıdır kimi daha sıkı kimi daha esnektir. Kimi daha kassız kimi daha kaslıdır. Kimi daha karın içi alan geniş kimi daha karın içi alan dardır. Kiminin ilk gebeliğidir daha geç çıkar kiminin ikinci veya üçüncüdür daha erken çıkar. Daha bir sürü sebep sayabilirim. Bunlardan dolayı farkedebileceğini bilmiyor musunuz da tuhaf geliyor diyip insanları garipsiyorsunuz.
bsraasl aysenur9505 canım normal ben ilk çocuğumda sadece 1 tane hamile pantolonu aldım oda hevesten 😂 ama şimdi 13 haftalığım pantolonlar sıkmaya başladı
4bebe Bu donemde sakın kendınızı dar seyler gıymek ıcın zorlamayın kan akısı zayıflamasın varsın ıyı olsunda pantolonların olmasın zaten bu surecı her hamıle yasıyor kendınızı en rahat hangı kıyafette hıssedıyorsanız onu gıyın tayt olur elbıse olur hamıle pantolonları var onlardan alanılırsın
Miillena aysenur9505 kendinize yazlık kışlık elbiseler alıp onları giyinin bence şimdiden hem bebeğiniz rahat eder hem siz, herkesin vücudu farklı benim çok erken çıkmıştı göbeğim hemen belli olmuştu.