gzemmmms yesilyurthayriye9gmailco kolan hastanesi Arzu çuhalı .birçok arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnunlar
MommyToBee_ yesilyurthayriye9gmailco bahçeşehir liv hospital de epey doktor var. Yorumlara bakıp içinize sinen olursa bakabilirsiniz. Özel sağlık sigortam olduğu için ücretlerini tam bilemiyorum. Hastane bebek dostu sertifikasına da sahip.
yesilyurthayriye9gmailco lunabalim diler hanım hangi hastanede kontrol ücreti falan nasıl bilgilendirir misiniz rica etsem
zelfi Bedia Zeynep yıldırım First aveneu avm içerisinde kendi muaynanesi var yeni açtı 2.500 tl fiyatı harika bir doktor bir kere gidin bir daha vazgecmezsınız 5 arkadaşım onda doğum yaptı şimdi ben gün sayıyorum
zelfi yesilyurthayriye9gmailco fiyatlar güncellendi orada doğum yaptım normal 60 bin sezeryan 70 bin ama kesinlikle tavsiye etmiyorum devlet hastanesinden farkı yok aslaaa memnun kalmadım
raley61 gzemmmms merhaba Arzu hanımı bende duydum, fakat şahsi numarasını vermiyormuş diye biliyorum. Acil bir durum olduğunda nasıl ulaşıyorsunuz? Bilgi verebilir misiniz 🌸🌸
ezginrtsci medihaus kamer tezer özer 1500 tl muayene ücreti 47bin sezeryan ücreti ve mükemmel bir doktor tavsye ederim