altunergelini Günaydınlarr kızlar kusma ishal salgını bitti yerine grip salgınını bırakmış resmen mahvolduk ailecek herkes ilaç alıyor fakat ben ilaç içemediğim için çok daha ağır geçiyor haftaya perşembe doğumum var o zamana iyileşmem gerek evde ne yapabilirim daha hızlı iyileşmem için 🥺
Kitappsever_1 altunergelini geçmiş olsun cnim ilaç vermiyorlar 3 haftadır gribim bı türlü iyilesmiyorm parol alıyorum sadece kafayı yemek üzereyim resmen hayatım bitti ne bı dışarı çıkabiliyorm ne başka birşey ıhlamur boğaza iyi geliyor başka bişi bilmiyorum
Sedef21 altunergelini nane limon ıhlamur kaynatıp iç canım, ılık suya limon ile bal koyup o şekilde de içebilirsin, parol alabilirsin ağrı kesici olarak ve bol su portakal mandaline olan c vitamini meyveler tüket, geçmiş olsun 🌸
Dygkyz Eğer enfeksiyon varsa üşütme titreme ateş olarak kendini gösterir bu da bebeğe zarar verir o yüzden mutlaka bi doktora git güvenli antibiyotikler var geçen hafta bende çok kötüydüm 10. Haftadayız ama mecburen antibiyotik kullandım çok şükür 2-3 günde toparladım.size de çok geçmiş olsun hayırlı sağlıklı doğumlar🙏
bgoyluler Salı günününden beri hsstayım nefes alamayacak duruma geldim anitibiyotik ve öksürük şurubu verdi doktor bugün sonunu içicem ama sabahlara kadar öksürüyorum ve kaburgalarım kırılmış gibi hissediyorum 30 haftalığım bende hastanelik oldum serum yedim oda fayda etmedi pekmez limon ılık su bal limon ıhlamur cevizli süt sırtıma kolonya döküp gazete bile koydurdum malesef hiç bişe fayda etmiyo
Dygkyz Göğüs hastalıklarına mutlaka gidin ventolin pulmicord gibi gebelikte güvenli inhaller çözümler var bu şekilde çekmektense göğüs doktoru uygun tedaviyi verir çok geçmiş olsun