erkekannesi1_ Kızlar konudan bağımsız buna özel post açmayayım dedim noodle yesem bebeğe zarar veriri mi ya canım çekti hamileliğimin başlarında 1 kere yemiştim ama küçüktü şimdi büyüdü doğuma bir ay var yiyimmi bişey olmaz bence 😀
LadyX erkekannesi1_ canım tavsiye değildir ama bir kere ben bildiğin aş ermiştim sadece bir kez yedim 😂 sorun yaşamadım
LadyX Cukulutalisalep 😂 derin uykuları unuttuk artık bu gece 9 kez uyanmışım apple watchım uyarı verdi
bohembircadi LadyX İlk olarak size iyi eğlenceler 🥰 Biz evin şeklini şemalini değiştiriyoruz temizlik yapıyoruz bebişe hazırlık 💗🌸🙏🏼
papatyakokulugece LadyX kocam yine kafeye kankikeriyle çay içmeye gider bende evi beklerim çocuklarla
2bebisannesyim LadyX valla gebeliği öğreneli bi kac gun oldu ve bundan önce de aşırı yorgunluktan düşük yaşadım bu yüzden evde temizlik yapamiyorum dip köşe esim evi süpürüp silecek bende yavaş yavaş yardim edecem zaten gün bitecek havada yağışlı zaten evdeyiz ve temizlik en sevdiğim aktivite
papatyakokulugece LadyX kendi işi dükkan diye çıkar kafeye geçer aklınca beni kandıracak seslenmiyorum artık