ezgi2125 Merhaba Bu testleri iki gün ara ile yaptım. Biri daha silik ama var gibi. Kan testi verdim negatif çıktı. Bugün yarın regl olmam lazım ağrımda var ama olmadım henüz bakabilir misiniz?
Cinarsaitinannesi ezgi2125 üstteki testte daha belirgin kanı erken vermişsin muhtemelen hamilesin gözün aydın 🥰
QueenBahar_ ezgi2125 regln ,1 hafta geçtikten sonra ver. Canım öyle Henuz erken kanda çıkmaması normal inşallah bebiş vardır
Cinarsaitinannesi ezgi2125 aaa aynı marka mı testler biri erken gebelik biri normal değil demi ? Kimyasal gebelik mi acaba ya bilemedim ki 🤔
ezgi2125 Cinarsaitinannesi bilmiyorum ki aynı marka bozuk çıkar diye iki tane aldım ilk çocuğumu ilk ki gibi görmüştüm. Ama aynı gün kanda da çıktı bu çıkmadı aklıma kimyasal yada boş gebelikte getirmek istemiyorum işlemleri korkutuyor beni
Cinarsaitinannesi ezgi2125 o zaman en iyi sonuç kan vermek olur canım bu testlere göre ne desek yanlış olur hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
ezgi2125 edannnnur bekliyorum ağrısı var ki nomrlde benim nadir ağrım olur ama henüz gelen birley yok benim test yapma amacım geçen haftam göğüslerim şişti ve hassaslaştı oğlumda da öyle oldu 10 gün vardı reglme ama kan negatif olunca çok kararsız kaldım hayırlısı olsun
ezgi2125 Cinarsaitinannesi çok haklısın. Regl geçilirse kan vereceğim hayırlısı kesinlikle çok şükür sağlıklı bir evladım var 😘
edannnnur ezgi2125 geç döllenme olabilir benim de çubukta hemen pozitif olmadı 1 hafta geçti silik çizgi oldu ancak