Allah aşkına tecrübeli annelerin yorumlarına ihtiyacım var 😔 ben normalde yemeğe aşırı düşkün biriyim yemek için şehir değiştiriyorum öyle diyim anlayın. Ve sağlıklı beslenmeye de dikkat ederim. İlk hamileliğimde hiç ne koku hassasiyeti ne mide bulantısı hiçbi şey yaşamadım bu sayede sağlıklı beslenebildim. Et tavuk balık salata yoğurt vs. Tarzı besleniyordum. Hamur işi yemiyordum. Bu sayede kilo da almamıştım gereğinden fazla. Ama şimdi😖 eşimle 5 yıldızlı otele geldik o kadar et tavuk balık yemeğinin içinde ben gittim soslu makarna yedim pide ve çiğ köfte yedim. Bu ne zamana kadar böyle sürücek Allah aşkına midem kaldırmıyor köfte aldım bi çatal aldım bıraktım. Normalde asla israf etmem aldığım şeyi bitiririm. diğer et yemeklerinden eşim kendine tabak yaptı bi iki çatal aldım yiyemedim 17. Haftadayım şu an. Doğumdan sonra da artık ömür boyu böyle mi olucak diye çok üzülüyorum böyle mi oluyor hanımlar? Geçiyor mu bu tiksinti? Hep hamur işine yöneldiğimden kilo da aldım. Kendimi kötü hissediyorum 😣 Tecrübeli yorumlarınıza ihtiyacım var. İşin garip tarafı iş yerinde çıkan her yemeği yiyorum.