Meryem345 Burda okuyorum bazen karşıma çıkıyor doktor şöyle dedi vs ama hep ben bunu hissettim ve öyle oldu diye ☺️ var mı boyle hissi çıkan 🧚🏼
llFatma Meryem345 ilk cocugda yüzüne kadar rüyada görmüştüm emindim ikincisinde emin olamadım tahmin edemedim ama bu da erkek oldu ☺️
1kovakizi Meryem345 ben testi yaptım çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kız hissettim çevremde herkes erkek hissediyordu ama ben kız hissediyordum ve kızım olacak 😁
Cereninci Meryem345 ilkinde bilmedim bi tahmin yapmadım işin gerçeği ama ikincide testte pozitifi görünce ibrahim geliyor demiştim öyleli bi eminlik tabi allahın kısmet etmesi ama çok şükür hislerim doğru çıktı ibrahimim geliyor 32 haftalık olduk sağlıktan inşallah
Pelinnn2 Cinsiyet partisi dahil kimse inanmadı rüyamda gördüm 3 kızımıda en başından beri 3 bu bunuda kız hissediyordum ve yine öyle çıktı detaylıya kadar kimse inanmadı ama hislerimde yanılmadım
3kedili2bebekli Meryem345 ben hissettim hep ikizlerimde biri kız biri erkek dedim öyle de oldu şimdi de herkes erkektir dedi yok dedim kesin kız eminim öyle de oldu ☺️