kubra20 Kızlar merhaba 11+5te Panaroma’ya fetal dna testi yaptırdım Fetal fraksiyonum 4.4 gelmiş ve riskli çıkmış bebeğimle ilgili cinsiyet anomalisi olabilir demişler. Testi tekrar da yapmadılar. Değeri düşük gelip yanlış pozitif yaşayan var mı
aslcrkci kubra20 fraksiyon düşük çıkmış sonucun yanlış olmasını etkiler testi tekrar etmeleri gerekir
yurdtas kubra20 ben de 11.haftamda vermiştim panaromada 12,5 gelmiş fetal fraksiyon doktor bana gayet yeterli sonuca güvenebilirsiniz demişti
zuzubayram Hiç bilmiyorum bana da 2 Li riskli çıktı fethal önerdiler yapmadım Allah büyük dua ediyorum bakalım . Üste kalsın başına gelen var mu acaba
hayat2 kubra20 4 ün üzeri yeterli dye yapmamışlardır ama forumlarda genelde bu testlerin cinsiyet anomaliliklerin de çok yanıldığını söylüyorlar
umranozturk1 Haftanız ilerledikçe fransiyon oranı artıyor. İmkanınız varsa başka bir laboratuvar ile tekrar yaptırabilirsiniz. Eğer tekrar riskli çıkarsa amniyosentez yaptırmak daha mantıklı geliyor.
Dygkyz Amniyosentez zor bir işlem değil mi onu yaptırmak da riskli ama tabi kafada soru işareti kalacağına tüm tuşlara basmalı.ben de önümüzdeki hafta fetal DNA yaptıracam inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur🙏
kubra20 Dygkyz işin ehli yaptığı sürece çok zor olmadığını duydum açıkçası yaptıran bir kaç arkadaşla da görüştüm bu şekilde belirsiz yaşamak o kadar zor ki hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum maalesef