_Ebrukaracan06_ sibel5 geçmiş olsun Bu yüzden cennet Annelerin ayaklarının altında bizde yeniyiz miğde bulantımız var sabları onun dışında şükür Rabbim daha beterinden korusun bizleri🥺🥺
sibel5 _Ebrukaracan06_ Allah m yardımcımız olsun İnşallah Sağ Salim Kucağımıza alırız yavrularımızı Allah m kim bebek istiyorsa Onlara nasip etsin
49semra_ _Ebrukaracan06_ arada oluyo ağrı sızı baştan düşük riskin çok vardı iğneler ilaçlarla kanamalarım durdu şimdi daha iyiyiz umarım erken doğum riskimiz olmaz
minikmucizem20 _Ebrukaracan06_ belim çok ağrıyor bebeğim devar 14 aylık bi de karnımda yeni gebe olduğumu öğrendim 😀
hivdil _Ebrukaracan06_ rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimizi🙏 benim kronik hastalıklarlardan dolayı briaz daha zorluyor bunads şükür diyelim 🙏
_Ebrukaracan06_ minikmucizem20 ya benimde öyle 14 aylık kızım var 7+0 haftalık hamileyim gelin sarılalım😅😅
el_as1 babygirl02 sezeryan olacak o yüzden 14 Şubat dedi eğer bi sıkıntı çıkmazsa bu aralar çok sancım var
minikmucizem20 _Ebrukaracan06_ bişey soracam bebeğim 11 kilo kadırıyorm kucağıma alıyorm bişey olur mu
duygumfoca _Ebrukaracan06_ Teşekkür ederim ☺️ Benim tansiyon sorunum var nefes darlığım var 🥲 uykusuz gecelerim var 🙈 ama buna da çok şükür sağsalim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamız ümidiyle🙏🏻🙏🏻