Zeyneplemutluluk _Ebrukaracan06_ 12 haftalık olmak üzereyim. Bugüne kadar bulantım vardı halen var kilo alamadım zayıfladım. Başlarda karın kasık ağrım çok oldu ama şuan geçti çok şükür. Ancak hastayım 1 haftadır sesim kısık öksürük var öksürmekten başım ağrıyor göğsüm ağrıyor öksürük beni mahvetti. Sizler nasılsınız
Birmucizeannesi _Ebrukaracan06_ canım öyle görünüyor vallahi aynen öyle sağlıklı olsunlarda her şey geçer 🥰😍
_Ebrukaracan06_ selinelidemir yolun başındayız desenize sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda
Zhde el_as1 Şubat 1 demişti doktor da bence ozamana kalmicak gibi, yerleşmiş kanala, kasılmalar artık oluyo, hareketleri çok sert bazen can acitiyo aşağı baskı olarak senin nasil
1ogrencianne _Ebrukaracan06_ çok şükür hiçbir ağrım, bulantım falan olmadı. İlkinde de olmamıştı. Aynı cinsiyet olur dediler hep ama ilki erkekti bunun kız olacağını öğrendik ☺️ sizin belirtiniz var mı daha başındasınız ☺️
_Ebrukaracan06_ busrasya2334 yarıyı vardınız desenize maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı
busrasya2334 _Ebrukaracan06_ yarıyı geçtik ama kusmalar ile şimdi de 16. Haftadan beri gün sonu adım attırmayan bir bel ağrısı ve ağır bir grip ile savaşıyorum bir de 14 aylık kızm var onun peşinde dolanıyorum gün boyu baya yorucu oluyor 🙈