Eddy7413 Kızlar merhaba 11. Gün test yapmaya başladım direkt Pik gibi çıktı. Bu ay 7.gün, 12. Gün 14:00 ve 23:30 da bir de 14.gün akşam değerlendirebildim. Ovülasyon testimi atıyorum. Sizce tutmuş mudur yorumlar mısınız? Bu da toplu hali
orkidemm_ Eddy7413 bunu biz nerden bilelim ki yani güzel bir yumurtlama olmuş olma olasılığı yüksek 🌺
Eddy7413 orkidemm_ ben de zaten yorum istiyorum :) tutma ihtimali var mıdır tam bilemediğim için bilgi almak amaçlı soruyorum 🫶🏻
Eddy7413 Gokturkmom_ sağolun hayırlısı olsun:) peki 10 saat sonra tekrar birliktelik sperm kalitesini etkiler mi bilginiz var mı
orkidemm_ Eddy7413 evet etkiler sürekli ilişki kaliteyi düşürür pik ve çatlama değerlendirilirse yeterli zaten sperm 72 saate kadar canlı kalıyor 🌺
ozemay Eddy7413 evet etkiliyor kg testi takip ederek aylarca hep 3 gün üst üste ilişki denedik tutmadı . Sperm kalitesi için tek bir güne planladık 2 3 günde bir ilişki ile. Pik yapıp, silinmeye başladığı zaman ilişki olunca oldu. sıklığı kesinlikle kaliteyi çok etkiliyor.
Eddy7413 ozemay Bizimde döngünün 7. Günü bir kez 12. Günü 2 kez oldu 12. Gün zaten yumurtlama günüydü. 14.gün de bir kez oldu. Sadece yumurtalama günü 2 kez oldu bakalım kısmet artık. Yumurtlama ve çatlama arasını yakaladığımız için umudum var gibi bir yandan. Bir yandan da o gün 2 kez olması düşündürüyor 🙄
yesimd31 seyda_0715 anladım canım başka matka varsa onunlada dene artımed yalancı pozitif çok veriyo ben hamile olmadığım halde yaptım silik çizgi çıktı bi kaç gün sonra regl olmuştum