1ogrencianne ay sağlıkla gelsinler inş prenseslerimiz ben şimdiden kız erkek kargaşasını düşür oldum oğlum diyor ki bebek istemiyorum kardeş istemiyorum oyun arkadaşı istemiyorum 😂😂 ama abi olmak istiyormuş hahaha bi bebeğimiz olsn oynarsınız diyoem 2,5 yaşında bana diyo ki anneeee hııııımmmmm o ara gözleri ile attan alttan bakış atıp kaşlarını çatla hareketi yapıyor hahahay allahım inanılmaz yani. İsim olarak erkek olsa ne güzel Atahan koyacaktım 😂 kız ismi seçmek bence çok ama çok zor bi olay. Bi arkadaşım da denizay koyuyor çok beğendim , ben A ile başlayan isim istiyorm taktım galiba bu duruma arya arden Arven asrın 😂 Mira miray isimlerinizde çok severim Melis de olabilir tanıdığım tüm Melisler aşırı şanslı aşırı Melis ve Melisa lar. Beren ismi seviyorum ama arkadaşımız koydu yinede koyaliirmm eski bi isim ama çok ds modası geçmeyen güncel bi isim bence . Ela olabilir anlamlarınads ck önem veriyorm tek tek bakmam lazım sadece kulağa hoş gelen isimleri koymsk istemiyorm a ile seçtiğim isimlerin anlamları çok güzel güçlü varsa önerin alırım csnım