1ogrencianne Merhaba hanımlar. 16+3 olacağız yarın inşallah doktor cinsiyeti söyler diye düşünüyorum. 12. haftada kıza benzetmişti. Sizler öğrenebildiniz mi cinsiyeti? ☺️
annebaliii 1ogrencianne hazıran sonu Temmuz Başı 14 haftalık bj kiz dedı bj erkek bende şaştım 15 de tekrar gıdecem
30091991 1ogrencianne benimkini ne benzeten var ne yorum yapan 16 hafta bitecek daha hiç göstermedi :(
aybike2212 1ogrencianne 18+4 olduk tam 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik bir kızım var birde oğlum olacak inşallah
1ogrencianne annebaliii erkek dediyse kesin erkektir. Oğlumda 15. Haftada erkek dedi hiç değişmedi. Kızda yanılıyorlar bence biraz ☺️
1ogrencianne sakaryamm54 hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşaAllah biz de hastaneye gidiyoruz heyecanlıyım birazcık 😂
minikmucizem26 sakaryamm54 masallh:) bu sene erkek senesi diyolar..bnde 9 haftalgm inşallah banada nasip olur hayirlisiyla🙏🫠
svdaaydnn 15+4 dün Haziran sonu gibi gözüküyor dün gittim doktora başka doktordu erkeğe benzetti net konuşmadı kendi doktoruma 2 hafta sonra gidicem ne diyecek merak ediyorum
1ogrencianne 30091991 yaaa insan da merak eder, kese şeklinden nub falan varmış ya ondan da mı yorum yapmadı?
asilirem 17+3 kız 🌸 Haftada öğrendim 16 da emin olduk. Bizim kız kaçamadı doktorumdan. İki doktordan da teyit ettim sonra parti yaptım 😂
rabiakeser68 Erkeğe benzetti ama kesin değil dedi birdahaki kontrolde inşallah belli olur bir önceki perinotoloji doktoru da erkeğe benzettim demişti
Bu0 1ogrencianne 15+1 daha öğrenemedim her gittiğmde göstermedi bacaklarıyla kapatmıştı doktor kıza benziyor dedi 🥰
Dlrdgn 1ogrencianne şuan 15+2 deyiz 2 hafta önce doktorumuz erkek dedi ama bana çok erken geldi söylediği hafta inşallah öyledir sağlıklı olsun ama nedense emin olamıyorum 🙈
elif20261 1ogrencianne 15+1 14+0 da kız dedi kesin olarak valla cinsiyet partisi yaptım 😅😅 ilk bebek. Kız diyorum sorana da doktor dedi yani. Artık bu dönemde insan korkuyor kızdan erkeğe erkekten kıza dönüp duruyor bu bebekler
azizelaz 18+4 uygulamaya göre 9 hazirana denk geliyor evet öğrendim ben kızım olucak allah nasip ederse