rumeysabaskoy Çatlaklar için Önerdiğiniz krem yada yağ var mı NaimeYilmaz Blog yazımızı ziyaret edebilirsiniz. 💜 https://www.mutluanneleriz.com/gebelikte-catlak-neden-olusur-nasil-onlenir/
aysimaaa1 rumeysabaskoy doktorum tamamen bitkisel bir ürün önerdi yağ ve jel formunda vardı ben yağ formunda olanı tercih ettim 19+1iz 14ten beri karnım çok belli olduğu için kullanmaya başladım 3-4 hafta oluyo
Gzde_defne rumeysabaskoy 16.haftadan beri hindistan cevizi yağı kullanıyorum 30 dan sonra minik minik çatlak farkettim umarım ilerlemez şuan 32deyim
reys rumeysabaskoy 32+2deyim. Hindistan cevizi yağı, shea yağı ve zeytinyağını karıştırıp bi kutuya koydum her gün ordan sürüyorum. Henüz çatlamadım
beyazakgl rumeysabaskoy sabahları bio oil gece yatmadan lıerac kullanıyorum şuanlık çatlağım yok gerçi 14 haftalığız ama erken başlamak gerekiyormuş diye duydum
merviiisko Bio-oil ve lierac dönüsümlü kullanıyorum ben. Bio-oil yaglı bi yapısı oldugu icin sanki daha uzun süre nemli tutuyormus gibi hissediyorum o yüzden sabahları evden cıkmadan önce sürüyorum aksamları lierac sürüyorum 20+5 teyim henüz catlagım yok erken tabi sanırım ama olsun😅
Busraaaakkk merviiisko Bio-oil içerisinde retinol varmış ne yazık ki bunu 29.haftamda öğrendim ve şu an sadece Lierac ile devam ediyorum 29.haftaya kadar da çatlağım oldu bu arada, yani bio-oil başarılı bi ürün değil bence
melyyssa Sabahları mamaaura geceleri bio oil kullanıyorum. 24+5 haftalığım çok şükür çatlak yok umarım olmazda.
Cemrekaya Bence sadece nemlendirici bile kullansanız düzenli ve bol bol sürmek gerekiyor 36.haftama girdim sayılır çatlağım yok 4.aydan beri günde 3 4 kere bioil kullanıyorum ama kaç kutu bitirdiğimi bilmiyorum bile bu ay ayda sadece 2 kutu bitirdim kaşıntı olmuyor hiç bol nemlendirmekle ilgili ve bol su tabi bir de düzenli kilo almak
dnzdmrn bsrelif tam olarak ürünün linki var mı acaba ben baktım ama hep makyaj ürünleri serum falan çıktı
Gokturkmom_ rumeysabaskoy Bio oil Kakao özü yağı kremi Hindistan cevizi yağını düzenli olarak kullandım 0 çatlak ile doğum yaptım☺️
dnzdmrn Gokturkmom_ kakao Gokturkmom_ hangi markaların yağını kullandınız acaba linki var mı ya da ben lierac kullanıyorum ama çok nemlendirmiyor mu gibi hissediyorum 😊
momagain Ben ilk gebeliğimde de yoğun nemlendirme yapmıştım hiçbir çatlağım olmadı. şimdi bunda da öyle yapıyorum, yves rocher nemlendirici losyon ve johnsons baby jel yağını dönüşümlü kullanıyorum inşallah bunda da olmaz
bsr_1905 rumeysabaskoy mustelanın çatlaklar için yagini aldım bir de Mustelanın bebek yagini almıştım bebeğime sürmek için ama internetten çocukların vücuduna öyle şeyler sürmemizin doğru olmadığını gördüm hiç kullanmadım o yüzden onu kullanacağım kendime boşa gitmesin ama bence bu yapısal bir şey yapın müsaitse ne sürersen sür gene de çatlıyor vücudun o yüzden çok da şey yapmamak lazım
Gokturkmom_ kaderrr3 ilk sadece günde bir defa kakao özü yağı kremi sürüyordum fındık büyüklüğünde 11.haftamda başlamıştım.Karnım geç büyüdü yeterli geliyordu.Sonra bio oil ile dönüşümlü kullanmaya başladım .Son zamanlar karnım büyüdüğünde aklıma her geldiğinde değiştire değiştire sürdüm hep nemlendiriyordum.Bacaklarınıza göğsünüze falanda sürün